Mali_Poštar
Active member
(Kako to, kako to, nije mi jasno...Hahaha,volim svoj posao. Kad je u dbk uzasna ponuda,a puno je normalniji grad od mnogjh drugih. To mi je fascinantno

Međutim ja u budućnosti vidim veliki problem pogotovo u gradovima na Jadranu od Dubrovnika (pogotovo DU) do Pule, a to je polagano ukidanje kratkoročnog najma u stambenim zgradama.. Jučer je u Slobodnoj izišao članak o tome da je podignuta neviđena hajka na kratkoročne iznajmljivače u zgradama i da će se ukidati rješenja o kategorizaciji za stanove... To znači da ove cure neće imati gdje raditi jer su one par dana tu-par dana tamo isključivo u stanovima za kratkoročni najam, a ako se okrenu hotelima, skočit će im cijene u 3 p.čke materine...

Dosta je divljaštva u Splitu, stanari krenuli u akciju: ‘Tražimo pomoć države za ukidanje apartmana u zgradama‘
Prošli smo ih tjedan najavili kao tajni pokret otpora za oslobođenje zgrada od apartmana i turističko-partijanerskog divljaštva koji se u njima događa. Nismo im otkrili imena, tek da su grupa ent...