qwertz
Active member
Evo za tebe. Puno svijetla samo za tebe. Mislim, ti ovako i onako neces iciŠta je onda točno? Prosvijetli nas...
Ovo je drugi profil. Jer da si barem posla poruku bilo bi odmah jasnije. Ali izgleda da nisi ni to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo za tebe. Puno svijetla samo za tebe. Mislim, ti ovako i onako neces iciŠta je onda točno? Prosvijetli nas...
A može tako i u Đardin sa njom hahahahDa , gore u teksu "Come visit me and I can also visit you at your hotel, restaurants, etc..."
Triba ih jedanput pitatDa , gore u teksu "Come visit me and I can also visit you at your hotel, restaurants, etc..."
Ma daj Qwertz čovik pita lipo pomozi ako oćeš a možeš, nije svak profi sa Ege kao ti a i Kurati je još malo Ege profesionalac s diplomomEvo za tebe. Puno svijetla samo za tebe. Mislim, ti ovako i onako neces ici
Ovo je drugi profil. Jer da si barem posla poruku bilo bi odmah jasnije. Ali izgleda da nisi ni to
Da. Lipo sam pomoga. Ok, newbie je. Mozda nije pronasa drugi profil.Ma daj Qwertz čovik pita lipo pomozi ako oćeš a možeš, nije svak profi sa Ege kao ti a i Kurati je još malo Ege profesionalac s diplomom
Hvala dragi, jbga, čovik uči dok je živ... Možda se nešto nauči i od ove male, piše da je studentica...Da. Lipo sam pomoga. Ok, newbie je. Mozda nije pronasa drugi profil.
Ali, da je bar uspijo poslat poruku, dobijo bi jasan odgovor. Eto to toliko
Ma šta, Kurati je prof.dr.sc., a Qwertz je docent. Doc.dr.sc... Šefovi katedre splitskih kurviša...Ma daj Qwertz čovik pita lipo pomozi ako oćeš a možeš, nije svak profi sa Ege kao ti a i Kurati je još malo Ege profesionalac s diplomom
Pomoć ćemo čovjeku,nije gredaMa daj Qwertz čovik pita lipo pomozi ako oćeš a možeš, nije svak profi sa Ege kao ti a i Kurati je još malo Ege profesionalac s diplomom
Teško to Profesore, ako si "family man"...Pomoć ćemo čovjeku,nije greda
Ako je otpilat ćemo je
Al prvo i osnovno triba znat je to da susret dogovara za isti dan
Ja npr sibnen kroz jutro poruku,pa onda lagana prićica,sve lipo gospodski..i onda kažem dosa bi popodne ili navečer,a dalje šta bude
E jbg ondaTeško to Profesore, ako si "family man"...
Jebiga ja priznDa. Lipo sam pomoga. Ok, newbie je. Mozda nije pronasa drugi profil.
Ali, da je bar uspijo poslat poruku, dobijo bi jasan odgovor. Eto to toliko
Može se i to aliE jbg onda
Može i to ako sve dobro odradiš i pripremiš. Ali u količini koju kurati to odrađuje , to ja ne mogu da me se dva puta klonira.E jbg onda
U vezi studentice imam jedno pitanjeHvala dragi, jbga, čovik uči dok je živ... Možda se nešto nauči i od ove male, piše da je studentica...
VirujemU vezi studentice imam jedno pitanje
Jeli virujes u boga?
Moš poslat na privat?U vezi studentice imam jedno pitanje
Jeli virujes u boga?
Ja odma u glavu:Pomoć ćemo čovjeku,nije greda
Ako je otpilat ćemo je
Al prvo i osnovno triba znat je to da susret dogovara za isti dan
Ja npr sibnen kroz jutro poruku,pa onda lagana prićica,sve lipo gospodski..i onda kažem dosa bi popodne ili navečer,a dalje šta bude
U jebote, ovo ko njemački GESTAPO: name,, nummer, ausweiss,, weitrerJa odma u glavu:
"prcis li sta?"
"yes baby come"
"i'll be there ~15:00"
"kk bby"
The End
Za sad neMoš poslat na privat?
Tel: 064/677-677
|
|
|