Možda loto ??Kuratisplico ima neku bolesnu firmu kad misecno spicka na kurve po 2,3 k eura
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda loto ??Kuratisplico ima neku bolesnu firmu kad misecno spicka na kurve po 2,3 k eura
Ja guštan liti,zima je za odmor i godisnjiMožda loto ??
Dat će valjda Alana popusta štogod kad dode u 11.misec hahahKurati kako je krenia neće imati za papar ove zime
Ja i zaboravio da dolazi. Koliko si joj donio klijenata ( pa i mene ) i tribala bi.Dat će valjda Alana popusta štogod kad dode u 11.misec hahah
Jesi li mladiću otisa ili se misliš idalje?Samo direktno,dog za isti dan..top je cura
Dogovorio sa njom u subotu pa ti javim..
Ja bi ju rado odma prekrstia ali posal i Plavi Safir su učinili svoje..ko ode neka se izjasni
Kurati Splićo je 100% Kolindin kadar, 8000€ netto misečno, preko interneta...Kuratisplico ima neku bolesnu firmu kad misecno spicka na kurve po 2,3 k eura
HahahahahahaDogovorio sa njom u subotu pa ti javim..
To tribas dog za isti dan..do subote ko živ ko mrtav haha..budi sretan ako se javi u subotu..ništa osobno,ali za njih si u ovom slučaju tipkarošDogovorio sa njom u subotu pa ti javim..
Na vrbi svirala, šta bi rekli naši stari...To tribas dog za isti dan..do subote ko živ ko mrtav haha..budi sretan ako se javi u subotu..ništa osobno,ali za njih si u ovom slučaju tipkaroš
Do subote može i Putin započet treći. Doduše meni je uspilo jednom dogovorit koji dan i koja ura i sve 5.Dogovorio sa njom u subotu pa ti javim..
Hahah jako jednostavnoDo subote može i Putin započet treći. Doduše meni je uspilo jednom dogovorit koji dan i koja ura i sve 5.
Lako je kuratom on iz ST, nema žene, pun ko brod, par poruka i već je na vratima A ovko dok sve posložiš ode voz.
Koliko sam primjetio ova ne radi Incall , jedino ako je ne misliš doma vodit ?? A žena ?
Je li bio netko kod ove chiquite?
Je, sad sam i ja vidio.... Kako kažu, triba sve čitat...Koliko sam primjetio ova ne radi Incall , jedino ako je ne misliš doma vodit ?? A žena ?
Ta je negdi smještena u kolektivu s ostalim picama...Koliko sam primjetio ova ne radi Incall , jedino ako je ne misliš doma vodit ?? A žena ?
Loše si shvatijo i još lošije gledaKoliko sam primjetio ova ne radi Incall , jedino ako je ne misliš doma vodit ?? A žena ?
Šta je onda točno? Prosvijetli nas...Loše si shvatijo i još lošije gleda
Da , gore u teksu "Come visit me and I can also visit you at your hotel, restaurants, etc..."Loše si shvatijo i još lošije gleda
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|