Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha, ajmeSplit
Atraktivna profinjena gospođa 52 god., 170/63/3, podijelila bi ugodne trenutke s kulturnim gospodinom uz maksimalnu…www.oglasnik.hr
Da li je netko bio?
Odakle si ti paSplit
Atraktivna profinjena gospođa 52 god., 170/63/3, podijelila bi ugodne trenutke s kulturnim gospodinom uz maksimalnu…www.oglasnik.hr
Da li je netko bio?
Ja sam zaPozdrav,
je li mozda znate nekoga ko radi sa parovima? Jako mi je tesko pronaci ikoga i u zg-u, a pogotovo u Splitu. Ne mora imati biseksualne sklonosti, naprotiv cilj je samo da zajedno zadovoljimo partnera.
Hvala
A nisan ubra jel ko komentira ovuOdakle si ti pa
Ima nešto tu ili samo natezanje kožice?Ima li ko iskustva sa ovom iz Splita Oglas
Slobodno se javite da razmotrimo opcije otvoren za sve s nešto igračkica.Pozdrav,
je li mozda znate nekoga ko radi sa parovima? Jako mi je tesko pronaci ikoga i u zg-u, a pogotovo u Splitu. Ne mora imati biseksualne sklonosti, naprotiv cilj je samo da zajedno zadovoljimo partnera.
Hvala
Tu samHvala vam na lijepim riječima tko god da jeste da bila samo držićeva imate moj broj telefona na oglasu je jslika tulipani
A nisan ubra jel ko komentira ovu
Tu samDije nestala Maria
Ni dušo Marina je u SplituMa jel ovo Marina krenila za zg haha https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/ana-plavusa-45-g-jastrebarsko-oglas-4729958
Sorry ne slažem se s tobom gospođa je super meni osobno fantastična i u tijelu i ono što radi i u priči nikad kulturniju finu oženio nisam vidioBaba od 60 i kusur, ništa lipo za zapamtit,neurotična, bacanje love
Hajde nemoj srati žena ima 50 godina bio sam s njom fakat slušam šta pišete čitam gledam ne verujem pa iste totalni debili nisi ali ti osobno daZapravo ima 80 a to su joj slike iz 50ih / 60ih
Nije ugodna niti malo, bolje ti je izdrkat
E pa Mia se udala nema je višeSlažem se. Zgodna je i zna posao.
Ja koristim iste usluge kao i vi ali ne pišem to na portalu pa zadržite to za sebe brate mili pišete ime prezime adresa pa vi niste normalniOk,predstavio sam da je fake..bila je samo ova slika..ko zna koji kuronja je iza te slike
Poznato mi je ovo tijelo čini mi se da sam bio sam u gospođom jako fina ženaOvo sam došao ja imam 50 godina tvoj problem je što hodaš po oglasima preko sms-a i j**** babe od 80 godina
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|