Vidim da si napravio drugi profil bravoJa koristim iste usluge kao i vi ali ne pišem to na portalu pa zadržite to za sebe brate mili pišete ime prezime adresa pa vi niste normalni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim da si napravio drugi profil bravoJa koristim iste usluge kao i vi ali ne pišem to na portalu pa zadržite to za sebe brate mili pišete ime prezime adresa pa vi niste normalni
Sorry brate vidim da si se zakačio tu za neku gospođu koji problem vi imate da je to riješiti međusobno ili otiđi se isključuje ženi previše sereš stvarno nije u reduSorry napisao si da si platio uru a otišao je nakon 15 minuta ili se to odnosno na nekog drugog sorry još jednom
S obzirom da previše sereš izdrka i makni se sa profila da ti neka k**** ponudi p**** badava ne bi toliko sraoVidim da si napravio drugi profil bravo
Ja ne serem ali moras biti glup da nebi skuzio da da pises sa dva profilaS obzirom da previše sereš izdrka i makni se sa profila da ti neka k**** ponudi p**** badava ne bi toliko srao
Sad ću tebe u inat napraviti još jedanJa ne serem ali moras biti glup da nebi skuzio da da pises sa dva profila
Jer vidim da ti ništa ne radiš cijeli dan više d**** k**** na tom profiluSad ću tebe u inat napraviti još jedan
Pa imas 123 sonja hahaSad ću tebe u inat napraviti još jedan
Tko je ta osobaPa imas 123 sonja haha
Tko je ta o je li ti palo na pamet da smo stavili krivi profil da vas malo isprovocira ma
Napiše ti pušenje p*** k****Ajde neda mi se vise pisati samo se idluci hesi li Sonja Marina ili Štefanija
A nisam ni jedan od te tri oš uvek imam k****Napiše ti pušenje p*** k****
Malo smo se iznerviraliNapiše ti pušenje p*** k****
Upravo sam d**** i mislio na tebeMalo smo se iznervirali
Pa čuj, nekome se žena sviđa nekome ne. Svatko ima svoje mišljenje, meni se iskreno ne sviđa, prestara je za novac koji traži,punija, djeluje neuredno, popucale najlonke, prašnjave čarape obučene na njih.. to mi je fuj iskreno, nekome je možda dobraSorry brate vidim da si se zakačio tu za neku gospođu koji problem vi imate da je to riješiti međusobno ili otiđi se isključuje ženi previše sereš stvarno nije u redu
Fascinantno kako ti i ova Sonja baš isto pišete " k****** , p****** "S obzirom da previše sereš izdrka i makni se sa profila da ti neka k**** ponudi p**** badava ne bi toliko srao
Slažem seFascinantno kako ti i ova Sonja baš isto pišete " k****** , p****** "
Studiram kako si to dobro opisao znači da si se ipak da se ipak kresnuo bogamiPa čuj, nekome se žena sviđa nekome ne. Svatko ima svoje mišljenje, meni se iskreno ne sviđa, prestara je za novac koji traži,punija, djeluje neuredno, popucale najlonke, prašnjave čarape obučene na njih.. to mi je fuj iskreno, nekome je možda dobra
Znači da se j*** s guza kad si primetio te čarapice njeneStudiram kako si to dobro opisao znači da si se ipak da se ipak kresnuo bogami
prvo se nauci pisat, drugo,mladi sam od tebe 20god, nisam te jebao a podrapane čarape i sve ostalo ti se vidi na slikama koje su objavljene. Samo zapažam detalje.. pozzStudiram kako si to dobro opisao znači da si se ipak da se ipak kresnuo bogami
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|