Mogu ti ja poslat kod od 30 sati ako hoćeš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu ti ja poslat kod od 30 sati ako hoćeš
U privatne porukePošalji
PosloU privatne poruke
Može i meni, odužim se već nekakoMogu ti ja poslat kod od 30 sati ako hoćeš
Ako ga primaš brzo češ steči iskustviIma li ko kakva iskustva?
Može u privatne porukeMogu ti ja poslat kod od 30 sati ako hoćeš
Slažem se s navedenim za SmokvuPar tjedana sam na smokvi, forbidden fruit, Badoo i tinder. Nigdje punopravni član. Ukratko: Pušiona.
Na FF je 2 ili 3 tjedna probno članstvo. Prvog dana sam si uzeo noću par sati vremena da napišem poruke svim ženama koje su zadnjih 3 mjeseca bile online, nekih 50. Dvije se javile, jedna pre daleko a druga traži samo parove. Ostale nisu ni pročitale poruku kamoli pogledale moj profil. Ako stranica nešto vrijedi onda samo za parove.
Smokva više obećava ali je komunikacija praktičmo nemoguća bez plaćanja. Dobio sam poruke uglavnom od pedera i bi-m i nekoliko m koji navodno organiziraju orgije. Odgovorit nisam mogao bez članstva.
Za koji tjedan (kad neke privatne stvari posložim) ću se učlaniti pa da vidimo šta ide. Ovako je nula (osim za pedere).
Interesantno, moguće da su fake-profili, ali ne znam dok ne probam. Tih 10€ ili koliko već me neće bankrotirat. U svakom slučaju, hvala na informaciji.Slažem se s navedenim za Smokvu
Bio sam član, izbrisao profil jer kako god šalješ porukr, imaš full članstvo, ko da nema ženskih gore. Parovi tak tak, muški kolko očeš
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|