Smokva.com

Teška katastrofa u zadnje vrijeme ,najviše ima pedera i bolesnika .
Zadnjih par godina je jako tesko naći ženu skoro pa nemoguće,tako je sada postalo i sa parovima većinom su neodlučni ,previše komplicirani i ne znaju ni sami što žele .
Ne znam tko li se tamo više druži i sexa .
Mislim da će se mnogi složiti samnom i da se možemo samo sjećati onih vremena u nazad 10 ,9 i koju godinu manje kada se moglo bez puno komplikacije u par poruka dogovoriti lijepo druženje i sex .
Problem nam je u društvu i ljudima ,svi su postali kukavi i depresivni i sa nerealnim očekivanjima pa se to vidi i u sexu i druženjima .
Velika većina ne zna stati pred ogledalo i sebe pogledati .
Ne znam dali je možda na Forbiden Fruitu nesto bolje ili na Spicy Matchu ?
 
Ne znam zasto bi iko normalan vise iso na tu smokvu kad je sve krcato pederima i laznjacima.

Od oglasa do profila. Cak i nekad parovi objave koji su sve profili fake gdje uopce nema zene nego lik sere izmislja price.

Registriras account i prvi like na profilu je od nekog pedera
 
Na prijedlog mog fotografa, registrirala sam se na Smokvu. Mogu samo reći da nisam vidila groznijeg portala. Toliko psihijatrijskih slučajeva na jednom mjestu je teško naći. Ali doista teški bolesnici, teška nastranosti, nevjerovatna količina zlobe, podmuklosti i ne znam čega sve ne. Počevši od samih administratora koji sami otvaraju lažne ženske profile. Tako valjda pokušavaju od naivnih budala izvući koju kunu za članarinu. Upadaju ljudima u profile, mijenjaju podatke, čitaju privatne poruke. Moja preporuka, zaobiđite tu šugavu smokvu u širokom luku. Bila sam učlanjena nekih tjedan dana i onda obrisala profil.
Opa ti si super...
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh