PeroBatinic
New member
Jako dugo sam na smokvi, ima svega, no da se nac i normalnih ljudi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel zna neko za neku slovensku stranicu za upoznavanje? A da nije smokva, iskra, tinder i slicne aplikacije?
Jel imas iskustva kakva s tom stranicom?Avanture.net @ Sex - Spletni zmenki za avanture in tudi kaj resnejšega
Spoznaj nekoga za avanturo, zmenek ali kaj resnejšega. Na tisoče članov, erotični oglasi, galerije slik in video posnetkov, erotične zgodbice, video klepet...www.avanture.net
Kakve to čireve ima po guzicu. I ti si svasta jeboNećete se nešto usrećiti.
Prvo me tražila soma, soma i pol. Rekao sam ne da. Mogu dati 500.
I onda mi je poslala ove šugave slike.
Pogledajte prilog 53Pogledajte prilog 54
I nisam odmah odgovorio i banirali su me da sam drkaroš jer tražim slike.
I onda sam se žalio adminu i vratili su mi profil koji su mi pobrisali.
Opa ti si super...Na prijedlog mog fotografa, registrirala sam se na Smokvu. Mogu samo reći da nisam vidila groznijeg portala. Toliko psihijatrijskih slučajeva na jednom mjestu je teško naći. Ali doista teški bolesnici, teška nastranosti, nevjerovatna količina zlobe, podmuklosti i ne znam čega sve ne. Počevši od samih administratora koji sami otvaraju lažne ženske profile. Tako valjda pokušavaju od naivnih budala izvući koju kunu za članarinu. Upadaju ljudima u profile, mijenjaju podatke, čitaju privatne poruke. Moja preporuka, zaobiđite tu šugavu smokvu u širokom luku. Bila sam učlanjena nekih tjedan dana i onda obrisala profil.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|