ma i parovi su me kontaktirali da bi ispalo da je to lik koji je bi ili peder, a ne par. odustao samMože se nać, ali uglavnom parovi traže parove. Za solo muške slaba vajda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma i parovi su me kontaktirali da bi ispalo da je to lik koji je bi ili peder, a ne par. odustao samMože se nać, ali uglavnom parovi traže parove. Za solo muške slaba vajda
Najčešće bude ta priča kad se "par" javlja... Čim traži sliku kite, sve ti je jasno.ma i parovi su me kontaktirali da bi ispalo da je to lik koji je bi ili peder, a ne par. odustao sam
Ima parova samo treba strpljenja. 90 posto svojih druzenja na smokvi su bili s parovima i tu i tamo koja zenska haha.Al barem da ti parovi ako uopce jesu, a ne neki fake profili..bar da uzvrate odgovorom da nisu zainteresirani nego ne kultura teska
Jel to visoka teta oko 47-48 god sa studentskog grada?Eto da se pohvalim nakon više godina na smokvi prvi put naso zensku koju sam jebo jest da sam platio ....do sada sve ostalo ništa ....čak ni na normalnu poruku parovi neznaju odgovorit a traže sliku lica tako da čista banana sve skupa
PozzJel to visoka teta oko 47-48 god sa studentskog grada?
Javi mu se u pp dok vidis poruku.
Ja sam uspijevao do prošle godine naći cure za druženje uz donaciju - objavljivao sam oglase stalno. I onda me kreteni izbace sa sajta zbog takvih oglasa. Pa su jednu ćlanarinu zauvijek izgubili.vlasnik smokve 20 god nije promijenio ni slovo na web stranici, price napisane prije 20 god i sada su tu, koliki retard trebas biti da placas clanarinu tamo da bi pisao poruke na koje ti nikad i nitko nece odgovoriti ili ce odgovor biti negativan
I mene zanimaPozz
A moze nesto o toj teti iz studenskog.
Dali se negdje oglasava.. Kako doci do nje.. Lp
Bio je neki par ja mislim da je Rijeka ili tamo negdje u Istri jos su napisali da on ne moze nac nista a ona ide na druzenja odvojeno. Pa su presli na ff sa smokveJel ima koja zena ili par iz Rijeke i sire okolice..
Mozete koga preporucit.. Pa i uz nagradicu da je druzenje
Mozda znas koji su tj kako se zovu na ffBio je neki par ja mislim da je Rijeka ili tamo negdje u Istri jos su napisali da on ne moze nac nista a ona ide na druzenja odvojeno. Pa su presli na ff sa smokve
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|