Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na infoSmokva ti je 95% fejk ženskih profila.. poneka žena iz Hr..mozda Srbije i tu se priča zavrsava.. npr. ako je aktivnih 100 žena na strani.. 30% su pederi.. 60% su profili admina.. znaci oko 10 žena..od toga je jedno 5 normalnih
Slažem seNa smokvi sam od 2006.godine sa profilom. Uspio sam zapamtiti zlatno doba smokve i ovo sad crnilo od te stranice gdje jednostavno od pederluka i nenormalnih bolesnika i sakupljača slika za drkanje, ne možeš pronaći žensko ni u kakvom obliku.
Sretno ja sam skoro 10 g. I uspio sam se nac samo sa jednim parom i to je toNakon dugo dugo vremena uspio sam dogovoriti na smokvi nesto.
Druzenje sa jednim zenom. Tako da nada umire posljednja
Smokva za mene je navika sjecanje na dobra stara vremena ali nade se ponekada jako dobro druzenje
Sretno, ako nista napisi iz koje je zemlje da, vidim ima li nade ili je umrlaNakon dugo dugo vremena uspio sam dogovoriti na smokvi nesto.
Smokva za mene je navika sjecanje na dobra stara vremena ali nade se ponekada jako dobro druzenje
Javi kako je biloNakon dugo dugo vremena uspio sam dogovoriti na smokvi nesto.
to je tu član il na smokvi ?Mazica 87 iz banjaluke jel zna ko sta o njoj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|