Runingdeere
Member
Ista stvar....solo s Njom... nema je ni u panju....Nemam,družio sam se s njom na solo ali nemam pojma kak se dogodilo,nestali su.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ista stvar....solo s Njom... nema je ni u panju....Nemam,družio sam se s njom na solo ali nemam pojma kak se dogodilo,nestali su.
Ista stvar....solo s Njom... nema je ni u panju
Evo da ne primam stotine poruka u inbox na koje neću odgovarati...
Nick je Zgpar
Grad Zagreb. Istocni dio.Koja zupanija je u pitanju
Nema, na profilnoj ti je ženska u minjaku..Mislim da je crveni minjak. Dobro tijeloPozdrav,
Zgpar ima bas jako puno profila, da li ima jos koji broj iza ZGPAR?
Oni su bili po meni najkorektniji ljudi tamo. realno na smokvi sam unazad nekih 15 godina.Ista stvar....solo s Njom... nema je ni u panju....
Dobro,bili su korektni ali meni ni blizu najbolji...Oni su bili po meni najkorektniji ljudi tamo. realno na smokvi sam unazad nekih 15 godina.
Tako da ko tamo koga nađe neka odma po pronalasku uplati i eurojackpot
a u to neću ulaziti. s obzirom na to što je smokva postala...Dobro,bili su korektni ali meni ni blizu najbolji...
Nije da se ne moze naci ,ali puno puno je teže i kompliciranije nego prije i ljudi su drugačiji .Evo ja se nekih pet dana dopisivao,čuo samjednom ženom..Jučer bio u Varaždinu, jebali se baš kvalitetno..Imam novu muzu na duže staze. Ima još nade za Smokvu samo treba imati sreće uz pravi pristup..Većina profila je lažna ali da se naći ...
Hahhahaha,hvala na komplimentu stariNije da se ne moze naci ,ali puno puno je teže i kompliciranije nego prije i ljudi su drugačiji .
A ti bi mogao nama svima biti mentor po pitanju Smokve i mnogih drugih stvari .
Vladonja 1982 vidim da si na Olimpijadi bio i ostao zlatni ,moj naklon
Ljudi su definitivno drugačiji,kompliciraniji,misli da je većina iskusnije ekipe otišla sa Smokve..Došli su novi ljudi, nemaju baš iskustva,mislim da većina ni ne zna što želi..Tak da,nije lako..Nije da se ne moze naci ,ali puno puno je teže i kompliciranije nego prije i ljudi su drugačiji .
A ti bi mogao nama svima biti mentor po pitanju Smokve i mnogih drugih stvari .
Vladonja 1982 vidim da si na Olimpijadi bio i ostao zlatni ,moj naklon
Jel imas sliku ili instagram njenako vam je do jebanja po st imate lizy123 ona je slavonka ali radi ode ona vam se jebe za prijevoz do posla...a navecer da je pitas u bilo koju uru spremna je nije top ali je ok kada zafali picke
a brate potrudi se sam malo ja san ti da sigurnu picku za okinit javi joj se dat ce ti odma instagramJel imas sliku ili instagram njen
a brate potrudi se sam malo ja san ti da sigurnu picku za okinit javi joj se dat ce ti odma instagram.nije fake ni nista imas je i na tinderu lizy se isto zove
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|