SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Ova trenutno u Zd. Nisam nasa nikakvu recenziju, pa ako je neko bio molija bi za komentar.
Hvala
Bio sam ja, nije losa. Trudi se ugodit ti i ima alatku.

Avaliações:

Duda Angel - difícil de negociar, enviado para o endereço errado (loja de departamentos Nama) e depois pediu uma chamada de vídeo, errou rapidamente, classificação 0.

Anyela Escobar - corpo 7, rosto 6, sexo 6, personalidade 4, avaliação geral 6. Ela digitou no celular na minha frente e nem me cumprimentou nem me agradeceu por ter ido embora. Uma pena € 100 por meia hora. Recomendação: negativa.

Isabella Ohara - corpo 5, rosto 5, sexo 4, caráter 6, avaliação geral 5. Danos de € 100 por 15 minutos. Recomendação: negativa.

Gabi - difícil de se relacionar, fiquei no restaurante a noite toda, mandei mensagem a noite toda e, quando cheguei ao endereço, ele me enviou o código errado e continuou me enganando, nota 0.

Mirela Kitty - difícil de negociar, quando cheguei no endereço ela me disse para esperar pelo menos duas horas, nota 0.

Bella Brie - pediu 150 por meia hora, foi enganada rapidamente, avaliação 0.

Sarah Fox - arrogante e não fala inglês, pede € 200 por 15 minutos, foi enganada rapidamente, avaliação 0.

Luh Goulard - corpo 6, rosto 5, sexo 6, caráter 7, avaliação geral 6. Danos: € 100 por meia hora. Recomendação: OK.

A avaliação geral de Zg é negativa. Apesar do grande número de TS estrangeiros, pouquíssimos são bons.

Recenzije:

Duda Angel - teška za dogovor, pošalje na krivu adresu (Nama robna kuća) i onda traži video call, odjebao po kratkom postupku, ocjena 0.

Anyela Escobar - tijelo 7, faca 6, sex 6, karakter 4, ukupna ocjena 6. Tipka po mobitelu ispred mene i nije me ni pozdravila niti se zahvalila na odlasku. Šteta 100 € za pola sata. Preporuka: negativno.

Isabella Ohara - tijelo 5, faca 5, sex 4, karakter 6, ukupna ocjena 5. Šteta 100 € za 15 minuta. Preporuka: negativno.

Gabi - teška za dogovor, cijelu večer bila u restoranu, dopisivao se cijelu večer, a kad sam došao na adresu pošalje mi krivi kod i još zajebava, ocjena 0.

Mirela Kitty - teška za dogovor, kad sam došao na adresu rekla mi da pričekam barem dva sata, ocjena 0.

Bella Brie - traži 150 za pola sata, odjebao po kratkom postupku, ocjena 0.

Sarah Fox - bahata i ne zna engleski, traži 200 € za 15 minuta, odjebao po kratkom postupku, ocjena 0.

Luh Goulard - tijelo 6, faca 5, sex 6, karakter 7, ukupna ocjena 6. Šteta: 100 € za pola sata. Preporuka: OK.

Sveukupna ocjena za Zg - negativno. Unatoč velikom broju stranih TS, vrlo malo ih valja.
Očito si muškarac koji je užasno ostario i postao frustriran! Tražiš transseksualce bez odobrenja kako bi te mogli pojebati u tu odvratnu guzicu, a misliš da si puno bolji od njih, dolaziš ovdje i podnosiš ove sramotne izvještaje. Potpuna si šala. Ali samo da znaš, sve djevojke s kojima si izlazio također su te mrzile, prvo zato što si star, a drugo zato što loše smrdiš. Pa, to je uobičajeni problem među Europljanima općenito, ali ti si otišao još dalje. Još nešto: Nisam znao da Hrvati toliko vole davati guze i gutati spermu. Sve djevojke se užasno boje muškaraca koji daju guze, ali sve moraju preživjeti. Ali neka bude jasno da te nitko od njih ne voli, pogotovo one koje daju guze, odvratan si! I usput, nemoj gubiti vrijeme pokušavajući povrijediti neke djevojke. S tvojim minimalnim znanjem o pratnji, sreće su imale one koje te nisu mogle imati u Zagrebu, jer među njima ima i mnogo izvještaja o tebi, a jamčim ti, najponižavajućih su mogućih. Star si, ružan, smrdljiv i nimalo zadovoljavajući! Bit će zahvalni što se nisi vratio.

Al zamjerila mu se ova kod koje nije ni bio, pazi da te ovak popljuju samo zato sto odbijes video verifikaciju:eek:

Gdje su pristojne dame ko Cindii koje su se dosle tu zajebavat s nama, a ne nas sve kolektivno popljuvat.
Slazem se da sve na putu prema dolje.
Digle cijene, usluga vise nije na razini, moras napraviti ozbiljno strazivanje trzista da se ne zajebes, traze te fotke ili video poziv, sve vise transvestita (svaka cast i par odlicnih) koji samo glume shemale
Totalna debilana kao da one placaju nas.
Da se razumijemo kad mi uleti dobra prilika nije mi problem platiti i vise, ali ovo je vec postalo smijesno

Concordo que tudo está em declínio.
Os preços subiram, o serviço não está mais à altura, é preciso monitorar o mercado seriamente para não ser enganado, eles estão procurando fotos ou uma chamada de vídeo, cada vez mais travestis (boa sorte e algumas excelentes) que estão apenas fingindo ser travestis
Um completo idiota, como se estivessem nos pagando.
Sejamos realistas, quando surge uma boa oportunidade, não tenho problema em pagar mais, mas isso já está ficando ridículo.
Você pode não saber, mas muitas meninas são assaltadas por homens que se passam por clientes em seus apartamentos. Quando eles abrem a porta, dois ou mais homens com facas invadem o apartamento da menina exigindo dinheiro! A polícia também se passa por clientes para capturar as meninas e levá-las embora. Então, se você não tem uma solução concreta para isso, não reclame que elas estão se protegendo de você por meio de videochamadas e fotos. Ensine seus amigos a não serem tão maldosos e problemáticos com elas.

Você pode não saber, mas muitas meninas são assaltadas por homens que se passam por clientes em seus apartamentos. Quando eles abrem a porta, dois ou mais homens com facas invadem o apartamento da menina exigindo dinheiro! A polícia também se passa por clientes para capturar as meninas e levá-las embora. Então, se você não tem uma solução concreta para isso, não reclame que elas estão se protegendo de você por meio de videochamadas e fotos. Ensine seus amigos a não serem tão maldosos e problemáticos com elas.
Možda ne znate, ali mnoge djevojke opljačkaju muškarci koji se predstavljaju kao klijenti u njihovim stanovima. Kad otvore vrata, tamo su dva ili više muškaraca s noževima i provaljuju u djevojčin stan tražeći novac! Policija se također predstavlja kao klijenti kako bi uhvatila djevojke i odvela ih. Dakle, ako nemate konkretno rješenje za ovo, nemojte se žaliti što se štite od vas putem videopoziva i fotografija. Naučite svoje ljude da ne budu toliko zli i problematični s njima.

Slazem se da sve na putu prema dolje.
Digle cijene, usluga vise nije na razini, moras napraviti ozbiljno strazivanje trzista da se ne zajebes, traze te fotke ili video poziv, sve vise transvestita (svaka cast i par odlicnih) koji samo glume shemale
Totalna debilana kao da one placaju nas.
Da se razumijemo kad mi uleti dobra prilika nije mi problem platiti i vise, ali ovo je vec postalo smijesno
A i ono kad platis bez obzira na izgled i taj seksualni performans ocekujes ipak da te se tretira s nekom dozom pristojnosti i postovanja, a cini mi se da toga bas kronicno fali.

Kakvo poštovanje može imati "čovjek" koji se nudi i puši kurac???
Pa lipo pakuj kufere i ajde di ti je bolje. A ono "da se boje muskaraca koji daju guzice a morajo prezivit" pa ima posla okolo lipo 8 sati dnevno za placu ko vecina u ovoj drzavi, a to jbg ne a? I jos osvrt na smrad kod Europljanina pa lipo na avion i radite posa u latinskoj Americi di vam klienti nemaju neugodne mirise. ✌️

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh