Ono što sam naučio je da ako te TS dolaze tu s frendicama, najbolje je uopće ne gubit vrijeme na njih. Ili će te požurivat da se što prije mogu ić dalje družit s njima ili će ti sjebat dogovoren susret da odu na večeru s njima. Kad dođu same baš radit bez prijateljica, onda se puno više posvete klijentu, ne požuruju i budu puno ugodnije.Recenzije:
Duda Angel - teška za dogovor, pošalje na krivu adresu (Nama robna kuća) i onda traži video call, odjebao po kratkom postupku, ocjena 0.
Anyela Escobar - tijelo 7, faca 6, sex 6, karakter 4, ukupna ocjena 6. Tipka po mobitelu ispred mene i nije me ni pozdravila niti se zahvalila na odlasku. Šteta 100 € za pola sata. Preporuka: negativno.
Isabella Ohara - tijelo 5, faca 5, sex 4, karakter 6, ukupna ocjena 5. Šteta 100 € za 15 minuta. Preporuka: negativno.
Gabi - teška za dogovor, cijelu večer bila u restoranu, dopisivao se cijelu večer, a kad sam došao na adresu pošalje mi krivi kod i još zajebava, ocjena 0.
Mirela Kitty - teška za dogovor, kad sam došao na adresu rekla mi da pričekam barem dva sata, ocjena 0.
Bella Brie - traži 150 za pola sata, odjebao po kratkom postupku, ocjena 0.
Sarah Fox - bahata i ne zna engleski, traži 200 € za 15 minuta, odjebao po kratkom postupku, ocjena 0.
Luh Goulard - tijelo 6, faca 5, sex 6, karakter 7, ukupna ocjena 6. Šteta: 100 € za pola sata. Preporuka: OK.
Sveukupna ocjena za Zg - negativno. Unatoč velikom broju stranih TS, vrlo malo ih valja.
Tipa Gabi i Kitty su frendice i vjerojatno su se družile cijelu večer pa ih je u tom trenu zabolio kurac za klijente, sad kad su se odvojile je sigurno puno lakše dogovorit susret s njima.