Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jebate Isus. Jesi li pročitao moju recenziju? Očekuj lažnu adresu kod pok. robne kuće Nama a onda video call. Ovo ti sve govori o dotičnoj. Može bit ljepotica a la Emily Ratajskovsky ali metode ne idu u prilog.Neko bio kod Duda Trans Angel???
Procita san ali ti ne kuzis moje pitanje.Jebate Isus. Jesi li pročitao moju recenziju? Očekuj lažnu adresu kod pok. robne kuće Nama a onda video call. Ovo ti sve govori o dotičnoj. Može bit ljepotica a la Emily Ratajskovsky ali metode ne idu u prilog.
Nisam bio, niti ću. Što trebam radit video call kod posrane bivše Name? Ako dotična nema povjerenja u Zg klijente, onda joj je bolje da se makne odavde. Usput, taj dan me bombardirala sa porukama kako se ja bojim nje itd. Pošaljite dotičnu u mp3. Sa ostalim TS video call ne treba.Procita san ali ti ne kuzis moje pitanje.
Pita san je li ko bio kod nje a ti ocito nisi bio, sta je tu nejasno? Sigurno je neko dosa do nje...
A ponekad to traže, ali rijetko iako nezz što si one misle da će ih sad netko zvati na video poziv dok su negdje vani, na poslu općenito negdje gdje nemaš privatnosti. Bile su sad u Zagrebu ova Valentina i Megan što su sad u Splitu i obje su tražile video poziv pa sam ja odjebao jer je stvarno bilo i drugih opcija.Nisam bio, niti ću. Što trebam radit video call kod posrane bivše Name? Ako dotična nema povjerenja u Zg klijente, onda joj je bolje da se makne odavde. Usput, taj dan me bombardirala sa porukama kako se ja bojim nje itd. Pošaljite dotičnu u mp3. Sa ostalim TS video call ne treba.
To si u pravuNisam bio, niti ću. Što trebam radit video call kod posrane bivše Name? Ako dotična nema povjerenja u Zg klijente, onda joj je bolje da se makne odavde. Usput, taj dan me bombardirala sa porukama kako se ja bojim nje itd. Pošaljite dotičnu u mp3. Sa ostalim TS video call ne treba.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|