Napravila je novi profil, ali pravi je vidim po broju.Je li iko bio sa ovon sofia asian pari mise dae prie imala vise videa i komentara sad neznan jel ovo fake profil ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napravila je novi profil, ali pravi je vidim po broju.Je li iko bio sa ovon sofia asian pari mise dae prie imala vise videa i komentara sad neznan jel ovo fake profil ili?
FalaNapravila je novi profil, ali pravi je vidim po broju.
A šta si očekivao da će doči neka koja izgleda kao prava žena sa čunom i da ti ispuni sve fantazije i maštarijeRecenzije:
Duda Angel - teška za dogovor, pošalje na krivu adresu (Nama robna kuća) i onda traži video call, odjebao po kratkom postupku, ocjena 0.
Anyela Escobar - tijelo 7, faca 6, sex 6, karakter 4, ukupna ocjena 6. Tipka po mobitelu ispred mene i nije me ni pozdravila niti se zahvalila na odlasku. Šteta 100 € za pola sata. Preporuka: negativno.
Isabella Ohara - tijelo 5, faca 5, sex 4, karakter 6, ukupna ocjena 5. Šteta 100 € za 15 minuta. Preporuka: negativno.
Gabi - teška za dogovor, cijelu večer bila u restoranu, dopisivao se cijelu večer, a kad sam došao na adresu pošalje mi krivi kod i još zajebava, ocjena 0.
Mirela Kitty - teška za dogovor, kad sam došao na adresu rekla mi da pričekam barem dva sata, ocjena 0.
Bella Brie - traži 150 za pola sata, odjebao po kratkom postupku, ocjena 0.
Sarah Fox - bahata i ne zna engleski, traži 200 € za 15 minuta, odjebao po kratkom postupku, ocjena 0.
Luh Goulard - tijelo 6, faca 5, sex 6, karakter 7, ukupna ocjena 6. Šteta: 100 € za pola sata. Preporuka: OK.
Sveukupna ocjena za Zg - negativno. Unatoč velikom broju stranih TS, vrlo malo ih valja.
Ono što sam naučio je da ako te TS dolaze tu s frendicama, najbolje je uopće ne gubit vrijeme na njih. Ili će te požurivat da se što prije mogu ić dalje družit s njima ili će ti sjebat dogovoren susret da odu na večeru s njima. Kad dođu same baš radit bez prijateljica, onda se puno više posvete klijentu, ne požuruju i budu puno ugodnije.Recenzije:
Duda Angel - teška za dogovor, pošalje na krivu adresu (Nama robna kuća) i onda traži video call, odjebao po kratkom postupku, ocjena 0.
Anyela Escobar - tijelo 7, faca 6, sex 6, karakter 4, ukupna ocjena 6. Tipka po mobitelu ispred mene i nije me ni pozdravila niti se zahvalila na odlasku. Šteta 100 € za pola sata. Preporuka: negativno.
Isabella Ohara - tijelo 5, faca 5, sex 4, karakter 6, ukupna ocjena 5. Šteta 100 € za 15 minuta. Preporuka: negativno.
Gabi - teška za dogovor, cijelu večer bila u restoranu, dopisivao se cijelu večer, a kad sam došao na adresu pošalje mi krivi kod i još zajebava, ocjena 0.
Mirela Kitty - teška za dogovor, kad sam došao na adresu rekla mi da pričekam barem dva sata, ocjena 0.
Sarah Fox - bahata i ne zna engleski, traži 200 € za 15 minuta, odjebao po kratkom postupku, ocjena 0.
Luh Goulard - tijelo 6, faca 5, sex 6, karakter 7, ukupna ocjena 6. Šteta: 100 € za pola sata. Preporuka: OK.
Sveukupna ocjena za Zg - negativno. Unatoč velikom broju stranih TS, vrlo malo ih valja.
Ovo je top, ja bi ti stavia kao recezenta za Michellina guideRecenzije:
Mrš u mp3 i ti i ove glupače sa negativnim recenzijama. Ako sam već došao sa plaćanjem očekujem najmanje prosječan događaj. Dakle, ako nemaš što pametnije pisat, gubi se odavde. Ja sam jedan od rijetkih što sam stavio na ovom posranom sub-forumu neke recenzije. Konkretnije u jednom postu njih čak 8. Izgleda da je najbolje ovdje ništa ne pisat. Jebem vam mater svima nezahvalnim. Što se mene tiče, ti si u rangu one glupače Anyele, ja na vrata a ona ni do viđenja ni hvala, vrata sam sam otvorio.A šta si očekivao da će doči neka koja izgleda kao prava žena sa čunom i da ti ispuni sve fantazije i maštarije
Ti si jedan od rijetkih na ovom posranom sub-forumu što išta piše konkretno. To cijenim i slažem se 100% sa ovim napisanim.Ono što sam naučio je da ako te TS dolaze tu s frendicama, najbolje je uopće ne gubit vrijeme na njih. Ili će te požurivat da se što prije mogu ić dalje družit s njima ili će ti sjebat dogovoren susret da odu na večeru s njima. Kad dođu same baš radit bez prijateljica, onda se puno više posvete klijentu, ne požuruju i budu puno ugodnije.
Tipa Gabi i Kitty su frendice i vjerojatno su se družile cijelu večer pa ih je u tom trenu zabolio kurac za klijente, sad kad su se odvojile je sigurno puno lakše dogovorit susret s njima.
Sta to neka transica bila u ljubavi na seluJel itko bio s ovom Viktorijom Memić? Može info i u inbo
Iz ljubavi na selu
Celine je bila odlična, prčio sam je prije dvije godine. Što se dogodilo sa njom?Meni se trenutno niti jedna od ovih sta su u Zg ne svidja
Cekam da mozda dodje Gaby lins ona mi je jako dobra
Najbolja ikad sa kojom sam bio je Celine Dubai ali nazalos nije vise u ovom poslu
Ma mrš ti u 3 pičke materine retarde jedan.Mrš u mp3 i ti i ove glupače sa negativnim recenzijama. Ako sam već došao sa plaćanjem očekujem najmanje prosječan događaj. Dakle, ako nemaš što pametnije pisat, gubi se odavde. Ja sam jedan od rijetkih što sam stavio na ovom posranom sub-forumu neke recenzije. Konkretnije u jednom postu njih čak 8. Izgleda da je najbolje ovdje ništa ne pisat. Jebem vam mater svima nezahvalnim. Što se mene tiče, ti si u rangu one glupače Anyele, ja na vrata a ona ni do viđenja ni hvala, vrata sam sam otvorio.
Meni se trenutno niti jedna od ovih sta su u Zg ne svidja
Najbolja ikad sa kojom sam bio je Celine Dubai ali nazalos nije vise u ovom poslu
Je li iko bio sa ovon sofia asian pari mise dae prie imala vise videa i komentara sad neznan jel ovo fake profil ili?
Čini mi se da se Gabi vratila u Brazil...Meni se trenutno niti jedna od ovih sta su u Zg ne svidja
To je recenzijaRecenzije:
Pisite*Ovik daju krivu adresu tj. nasuprot ceste da mugu vidjeti ko dolazi..meni to vise od pola slucajeva..video call mi nije problem ako znam da je pouzdana tj. na forumu itd..zato ipak posite neki kurac da se bar nesto zna…
Tu je jedan jedini retard, a to si ti. Pogledaj što si napisao u svom retardinom postu. Znači napišem konačno jednu poštenu grupnu recenziju (8 njih) koju nije niko odavno napisao, a dobijem odgovor da što sam očekivao. Dobro sam napisao isti si ko ona glupača Anyela. Ne znaju se ni zahvalit, skupa sa tobom.Ma mrš ti u 3 pičke materine retarde jedan.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|