ivano Kostadinov
New member
Ali ukusi se razlikuju što je nekom top drugom je flop tako da...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda je uzela viagru. Mene nije izbušila kako treba, ćuna joj je bila polumlohava, nakon nekoliko minuta je stala, a nisam ni svršio, ukupna ocjena 1/10.Sa mnom je Donatelli bio kao kamen tvrd
Moguće, no ja sam joj samo pušio,možda joj to odgovaraOnda je uzela viagru. Mene nije izbušila kako treba, ćuna joj je bila polumlohava, nakon nekoliko minuta je stala, a nisam ni svršio, ukupna ocjena 1/10.
Tako je kad je kontaktiraš rečeš što želiš.bar ja tako.pošaljem koliko bi bio sat pušenje i svršavanje u usta.i uvijek daju popust bar 50 eura kad je samo toKo neutralni promatrač, ipak ću prije povjerovat Prdonji. Već je ostavio podosta konkretnih recenzija. Pa onda kad se pojavi totalno novi profil, s recenzijom koja sušta suprotnost, malo je teško povjerovati.
Nisam bio kod nijedne već 2 godine. Kad bih mogao sletiti do ZGa, ponuda je razočaravajuća, kad obaveze ne dopuštaju onda čak i ima nešto interesantno. Imam par kriterija, prvenstveno je to dobra/odlična komunikacija na engleskom. Čim tu zapinje u kontaktu na WA(bilo loš engleski, bilo bot/menadžer copy paste odgovori), dalje ni ne kontaktiram. Ak pitam par pitanja da razjasnimo neke stvari oko susreta, a dobivam odgovore koji su površni ili nemaju veze s pitanjem, onda mi je jasno da ili se koristi google translate sa eng->port->eng i dobije se nešto random ili se izbjegava odgovor pa je to red flag.
Druga bitna stvar je izgled. Jbg, ako idem na druženje s transicom idem jer ipak izgleda ženstveno i ima kitu. U protivnom mogu i random liku popušit. A tu stvar je teško ocijenit, pogotovo na oglasima gdje je debela većina fotki fotošop. Ajde na Distintasu ima i opcija videa, pa je nešto lakše utvrditi stvarno stanje. Na TS-Datingu je to uglavnom bilo lockano iza premiuma. Tak da ako nešto stvarno izgleda zanimljivo, gugol->forum recenzije ako ima tu->strane recenzije(eng, grčki) -> twitter/insta/onlyfans da se provjeri "realnost" slika koliko je moguće. Usput iz recenzija većinom saznaš da li je komunikacija na eng solidna ili ne. Pa potom ide kontakt i onda kak je opisano u prethodnom odlomku.
I treće, ono što je recimo onda vezano na prvu stvar. A to je da se koliko je moguće detaljno razjasni što se očekuje od susreta i koje su to pare. Tak da nema poslije extra ovo, extra ono.
Neces sa Miss Klein promasitJa idem na trostruko bušenje. U planu su Miss Klein, Sofia i Isis, rezerve: Elisa i Nikita.
CNe pisem puno, ali ne znam sto je odvratnije, ovo kokosarenje i guranje transica od njihovih makroa ili laganje o konkurenciji. Lani je u zg bila jedna transica s kojom sam bio, i kasnije sam vidio upit o njoj, na sto je netko odgovorio da je fake oglas. Najtuznije je sto nije rijec o nekom biznisu, da se ovako laze i grebe po forumu.
Nadodao bih, recenzije mogu varirat, ovisno jesi li star / mlad, atletski gradjen / debeo, ali nemojte vise lagat. Dajte recenzije kakve jesu, a mislim da su nam svima najbitnije informacije: dize li joj se kita. Sljedecom prigodom kad odem, objavit cu svoju, a od ovo malo sto sam bio: emanuela moscardini je cista petica.
Tako je na kraju priče najbitnije je jel joj se diže.Ne pisem puno, ali ne znam sto je odvratnije, ovo kokosarenje i guranje transica od njihovih makroa ili laganje o konkurenciji. Lani je u zg bila jedna transica s kojom sam bio, i kasnije sam vidio upit o njoj, na sto je netko odgovorio da je fake oglas. Najtuznije je sto nije rijec o nekom biznisu, da se ovako laze i grebe po forumu.
Nadodao bih, recenzije mogu varirat, ovisno jesi li star / mlad, atletski gradjen / debeo, ali nemojte vise lagat. Dajte recenzije kakve jesu, a mislim da su nam svima najbitnije informacije: dize li joj se kita. Sljedecom prigodom kad odem, objavit cu svoju, a od ovo malo sto sam bio: emanuela moscardini je cista petica.
Nisam bio, ali po priloženim slikama i videu ja bi zaključio da je polu-impotentna pasivka, što za nas dvoje znači loše. Ćuna na slikama ne stoji, mora je pridržavati rukom, a na jedinom videu gdje guzi lika vidi se da ima problem sa erekcijom (ćuna pod kutom 45 stupnjeva, namještanje rukom). Takav polu-impotentni qurčić imam i ja, pa znam prepoznati situaciju. Konačan zaključak - traži dalje.Aisha Sousa bi mi trebala biti iduća.
Ima netko iskustva sa njom?
Hm u pravu si.Nisam bio, ali po priloženim slikama i videu ja bi zaključio da je polu-impotentna pasivka, što za nas dvoje znači loše. Ćuna na slikama ne stoji, mora je pridržavati rukom, a na jedinom videu gdje guzi lika vidi se da ima problem sa erekcijom (ćuna pod kutom 45 stupnjeva, namještanje rukom). Takav polu-impotentni qurčić imam i ja, pa znam prepoznati situaciju. Konačan zaključak - traži dalje.
Koja Pamela?Ja sam zadnje bio kod Pamele i top je, isao bi danas kod miss klein ili nikite, moze malo info jos, vidio sam neke recenzije, najvise me zanima higijena
Miss Klein svi preporučuju, nisam bio, ali ću otić uskoro.Ja sam zadnje bio kod Pamele i top je, isao bi danas kod miss klein ili nikite, moze malo info jos, vidio sam neke recenzije, najvise me zanima higijena
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|