SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Pozdrav drustvo. Je li bio neko sa nekom od ovih sto su trenutno u Beogradu?
Deusa Cherie
Lua Fernandes
Mirela Cardozo
Yasmin Salope
Niara Fitness
Ts Lolla
Rebeca
Mea
Hvala :)

https://distintas.net/mesmerizing-diane stigla u BiH ,cijena kada sam se javio je 150 eura pola sata,sat vremena 300 eura,meni je daleko jer imam 2,5 sata voznje pa ako nekome mogu posluziti informacije,sama od sebe mi je rekla da je i pasiv i aktiv pa da na vrijeme informise
Bio sam prije dvije godine kod nje. Trazila 300 € pristala na 100€ za 1h. Ljubazna, fina, sve super je bilo, jedina zamjerka je sto je pocela pozurivati na kraju pomalo drsko( kao umorna je spava joj se) u fazonu idi vise.

Ja i dalje tražim one iznad 20cm ima tko da me obradi 😘
Mislim da bi te ova mogla dobro izbusiti

Mislim da bi te ova mogla dobro izbusiti
Bio već na par tura svaka kurata koja dođe u split je moja 🥰🥰

Pozz svima, dugo ne bijah ovdje i primjecujem da je aktivnost pala...hmm
Stoga evo aktivnosti:

Neka iskustva, razmisljam ju posjetiti 🙃

Oglas stoji da je u Splitu ali mislim da to nije istina, ali istina je da je cd i da te udavi pitanjima a traži više nego strane shemale 🤣
Više ne znaš na tim oglasima što je istina, a što laž.
Eto opet se pojavila u Valerija koja je sve potencijalne mušterije uvijek davila s traženjem slika u pitanjima s kojima je transicama imao iskustva kao da traži muža a ne pare.
To je ona kod koje " nema ne" a uživo je sve ne 🤣
Navodno se više uopće be nalazi uživo nego samo online samo ne znam zašto piše da je u Splitu
Ja sam bio kod valerije vise puta i definitivno mogu reci da je cura najbolja u hrvatskoj a usudio bih se reci i sire… pocmimo od samoga izgleda znaci 10/10 sex 10/10 a pusenje 10000/10 suludo je i komentirati koliko je dobro. A izmedju ostaloga cura ne pozuruje niti gleda na sat… svaki put kad sam bio pocasti me pićem doceka u sexy rublju i s vrata me pocme mazit znaci VRHHHHH…. Svakome bih je preporucio

Ja sam bio kod valerije vise puta i definitivno mogu reci da je cura najbolja u hrvatskoj a usudio bih se reci i sire… pocmimo od samoga izgleda znaci 10/10 sex 10/10 a pusenje 10000/10 suludo je i komentirati koliko je dobro. A izmedju ostaloga cura ne pozuruje niti gleda na sat… svaki put kad sam bio pocasti me pićem doceka u sexy rublju i s vrata me pocme mazit znaci VRHHHHH…. Svakome bih je preporucio
Al karao nisi

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh