SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Zanima me jel ova vredi 300e trenutno je u BGu i kida ali nisam siguran jer nema neku alatku ali opet tvrda je u svakom pogledu i pre hot je:

Oglas stoji da je u Splitu ali mislim da to nije istina, ali istina je da je cd i da te udavi pitanjima a traži više nego strane shemale 🤣
Više ne znaš na tim oglasima što je istina, a što laž.
Eto opet se pojavila u Valerija koja je sve potencijalne mušterije uvijek davila s traženjem slika u pitanjima s kojima je transicama imao iskustva kao da traži muža a ne pare.
To je ona kod koje " nema ne" a uživo je sve ne 🤣
Navodno se više uopće be nalazi uživo nego samo online samo ne znam zašto piše da je u Splitu
Kada ćeš se ti urediti i srediti kao Valerija,onda se javi !!! A to će biti - nikada.Nije ona tebi konkurencija ,jer si ti najobičniju cd.A previše si ljubomoran na Valeri,pa zato je i stalno spominješ.A to što Viki ima već 20 godina -23 godine,pa i ti nisi ništa bolji u tim oglasima.A i šta te toliko interesira dali je Doris ugradila silikone ili ne.Tko želi dobru i zgodnu ts ići će kod Sofije ili Valeri.

I jel ima onda uopće neka naša za otići za neku nižu cifru nego što strankinje traže ili su sve naše fake i traže slike?
Otides ,pa se uvjeris.I onda vidiš da slike koje su stavljene u oglasu ne odgovaraju stvarnosti.Zašto misliš da te skoro svaka naša dočeka u polumraku!? Ako poželiš upaliti svijetlo- odgovor je neeeeee!!! Da ne vidiš kako ustvari izgledaju.

Zanima me jel ova vredi 300e trenutno je u BGu i kida ali nisam siguran jer nema neku alatku ali opet tvrda je u svakom pogledu i pre hot je:
Da jako je zgodna svrsiti moze a kita je ok ima i boljih al jbg ovako izgleda top otiđi do nje neces pozaliti

Otidi kod Doris ,pa se sam uvjeri dali ti je zgodna i dobra ili ne.Iza ovih nickova ,koji pišu loše o drugim cd/ ts se kriju ljubomorne osobe,koje imaju sve manje i manje klijenata,pa pišu laži o drugima.I uvijek pišu iste gluposti.
Daj dokaz što sam ja napisao loše! Samo činjenice.
Sereš kvake bezveze bez dokaza!

Kada ćeš se ti urediti i srediti kao Valerija,onda se javi !!! A to će biti - nikada.Nije ona tebi konkurencija ,jer si ti najobičniju cd.A previše si ljubomoran na Valeri,pa zato je i stalno spominješ.A to što Viki ima već 20 godina -23 godine,pa i ti nisi ništa bolji u tim oglasima.A i šta te toliko interesira dali je Doris ugradila silikone ili ne.Tko želi dobru i zgodnu ts ići će kod Sofije ili Valeri.
Ne znam kakve tebe frustracije peru ali ako se 24/7 (barem tako piše valjda nije robot pa ne spava) baviš prostitucijom onda se i moraš srediti

Umjesto da pišeš laži napiši kad si bio kod Sofije ili Valerije pa na osnovi čega iznosiš svoje stavove a tvrdiš istovremeno da slike u oglasima ne odgovaraju stvarnosti 🤣

Uostalom ako dobro čujem ako kod neke cd ideš preko 100 puta i svaki put platiš a istovremeno pljuješ po njoj onda si ili jebeno lud ili najviše pljuješ po sebi. Koje od toga dvoje je istina?

Uostalom ako dobro čujem ako kod neke cd ideš preko 100 puta i svaki put platiš a istovremeno pljuješ po njoj onda si ili jebeno lud ili najviše pljuješ po sebi. Koje od toga dvoje je istina?
Ti seres i pises tu bezveze napisi za neku ako si bio recenziju kakva je i sta sve radi a nemoj pisat sranja i prepucavat se sa drugima

Domaće cd/ ts su počele i ljubavne stihove pisati na smokvi - " neću sa tobom brak,vodi me u mrak".Očito manjka musterija,pa pokušavaju na sve načine. Ludilo.Mozda se netko i pojavi .

Umjesto da pišeš laži napiši kad si bio kod Sofije ili Valerije pa na osnovi čega iznosiš svoje stavove a tvrdiš istovremeno da slike u oglasima ne odgovaraju stvarnosti 🤣
Sofija je zgodna i mlada.Bio sam kod nje.To za tebe nemogu reci.A ljubomoran si na mlade i zgodne.Tvoje slike ne odgovaraju istini i trenutnom stanju.To su slike od prije 10-15 godina.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh