SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

u Zd. Neko ima iskustva?

Ok je Tania, nije vrhunska u rangu Pamele recimo, ali ok izgleda i ima dobru funkcionalnu kitu i može svršavati, tako da može proći

Ne lupetaj, ti si očito ubacio u 5. "brzinu" da okaljaš sve domaće tranđe.
A ako ti se priviđa ta neka Barbi riješi taj problem kod psihića, a ne na forumu.
Kod psihica i idu neke.Domace tranđe!!! Muškarci s perikama!!! Koja je prava tranđa u Zg po tebi?Sigurno Viki,pa Oksana,pa Barbi...na račun toga naplačuju od budala seks.Naivci .Dajem svoje mišljenje, a kome se sviđa - ok,a kome se ne sviđa, meni opet ok.

Kod psihica i idu neke.Domace tranđe!!! Muškarci s perikama!!! Koja je prava tranđa u Zg po tebi?Sigurno Viki,pa Oksana,pa Barbi...na račun toga naplačuju od budala seks.Naivci .Dajem svoje mišljenje, a kome se sviđa - ok,a kome se ne sviđa, meni opet ok.
S kime imaju posla nije ni čudo da idu kod psihića 🤣
Ali znaš kako se kaže više luđaka ima na slobodi nego u ludari...

Vrijedi li Ruby hot da se posjeti. Ima li netko da je bio u zadnje vrijeme.

Bio sam prije pola godine, dobra je Ruby, izgleda kao na slikama, manjeg je rasta, kita je ok,nema problem s erekcijom....ugodna je, nije bahata ali ne zna baš engleski...po meni jedina zamjerka što nema neke strasti kod nje, sve više manje mehanički nekako...da se ljubiti i to ali sve nešto preko kurca odradi, sad možda je do mene, možda nisam baš njezin tip, tko će ga znati :ROFLMAO:

Bio kod Ruby hot, Prvi put ikada Da sam okušao ovaj sport s shemale. Nije ono što sam očekivao, iako sam došao da bi ja nju pokarao, nagovorila me da prvo ona mene. I tu me je izula, kako se kaže svršio sam za 20 sekundi. Trebalo joj je vremena da joj se digne. Tako da ono neću davat ocjenu dok ne probam još jednu pa da mogu usporediti uslugu. Iduća joj je stanica Pula.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh