SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Kao što sam i napisao sve imaju po 2-3 oglasa sa različita broja.Barbi ima-prava Ts curica za diskretnu avanturu i vrhunska transsex uzivo u Zagrebu.Sada sam je kontaktirao i dobio sa dva broja istu adresu.Tko je već bio kod njega zna da su sve slike u oglasu lažne,kao i godine (26 i 28).A tko je bio,neka se testira.Moja preporuka.

🤣🤣 jel se to onaj lik “trenny Valerija” vratio pa pljuje po drugima opet? Gdje si bio mjesecina, dobio po labrnji ili?

Kao što sam i napisao sve imaju po 2-3 oglasa sa različita broja.Barbi ima-prava Ts curica za diskretnu avanturu i vrhunska transsex uzivo u Zagrebu.Sada sam je kontaktirao i dobio sa dva broja istu adresu.Tko je već bio kod njega zna da su sve slike u oglasu lažne,kao i godine (26 i 28).A tko je bio,neka se testira.Moja preporuka.

🤣🤣 jel se to onaj lik “trenny Valerija” vratio pa pljuje po drugima opet? Gdje si bio mjesecima? dobio po labrnji ili?

Tko će prvi?

Tko će prvi?

Dotična "Kawasaki" na osnovu slika je zajeb. Qurac joj je teški fotoshop, ne stoji sam nego ga mora pridržavat rukom, na nekim slikama je "presječen", a fali video kao ključni dokaz. Meni ovo djeluje ko bonaš/-ica.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh