SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Taj garbage (na engleskom smeće) je jedino tebi bila dobra. Na forumu postoje dvije vro negativne recenzije (jedna je moja, druga je od Jeenti-ja), dakle realno vrlo loše. Ovo još nisam odavno doživio da me neka pošalje skroz na šnj adresu namjerno, čak ni škart sa PO-a nije to radio, dakle otišao sam jedno 5 km dalje. Za mene je ovaj garbage ocjena 0/10 pa neka drugi seru što hoće. Moj vam je savjet - tjerajte to mrš u tri pičke materine. To vam je realna ocjena za dotičnu glupaču. I još traži 150/200 za vrlo loši pušing.
Moguće ovo kaj croco veli, da si blacklistan, ja sam s njom bio u centru i bilo mi je jedno od top iskustava, možda i najbolje dosad. Meni je bila full pristupačna, ugodno smo proveli sat vremena, s njom sam prvi put svršio dvaput bez ikakvih problema. Ne znam kaj bi ti reko.

Da li je netko bio?
Dobijes gratis sidu:

Has anyone had experience with this?
AND i went to her last week in draskoviceva
Shes tall and shes pretty same in picture i can say shes feminine because shes asian and she smell good, she give me a nice blowjob and i cum.so quick

AND i recomend here i rate her 9/10

Zdravo ! Zanima me je li neko bio kod Sabrine, kakva je sa higijenom, akcijom i je li nagodna ?
Bio sam odlicno iskustvbo kurac tvrd i ko bezjbol palica akt i pasivna. Fotke su starije uzivo ima vise tetovaza ali je jako prijatna eng jako dobar preporuka

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh