venusjenner
New member
Aww thanks babe kisses takecareI was there the last time despite the not so good review here. She was active with me, hard normally and could cum. I only went for half an hour, but it was well spent.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aww thanks babe kisses takecareI was there the last time despite the not so good review here. She was active with me, hard normally and could cum. I only went for half an hour, but it was well spent.
U Bosni barem ja sto znam ima 4/5 pravih domacih Ts ,ovo ostalo ne racunam
Ako mislis na Maju sa City Of Love ,ona je zapravo CD,ne prava Ts/Shemale ,tako da nemam iskustvo snjom ,ako je uradila grudi pa da se kaze da je sada na jednu ruku Ts,to je druga stvar.Mia sam vidjao po nekim oglasima ali ne znam da li je i ona CD ili prava,jer pravih imas 4/5 u BiHKakve su Maja i Mia, imas li iskustva?
Maja je vecinski u BL, a Mia u Sarajevu.
Ako mislis na Maju sa City Of Love ,ona je zapravo CD,ne prava Ts/Shemale ,tako da nemam iskustvo snjom ,ako je uradila grudi pa da se kaze da je sada na jednu ruku Ts,to je druga stvar.Mia sam vidjao po nekim oglasima ali ne znam da li je i ona CD ili prava,jer pravih imas 4/5 u BiH
Gdje nadje 4-5, koliko znam samo bude marija ponekad u sarajevu da je ts, sve drugo cdU Bosni barem ja sto znam ima 4/5 pravih domacih Ts ,ovo ostalo ne racunam
Ima njih, samo ih mijesate s pravim zenama jer i ne biate rekli da su uopste Ts ,a Marija ponekad bude i u BijeljiniGdje nadje 4-5, koliko znam samo bude marija ponekad u sarajevu da je ts, sve drugo cd
Da trenutno su botovi tu najaktivniji. Vidim notifikaciju, već mislim bit će nešto zanimljivo, a ono samo botovi spamaju.Treba riješit taj problem i treba dodat edit i delete opciju, onda će možda bit manje lurkera, a više ovih koji doprinose.Niko više ne piše ništa niti će pisati. Zašto bi neko svoja iskustva ovdje uopće pisao, kad od ostalih nikakve feedback informacije nema, čast izuzecima. I onda još na ovo konstantno spamanje sa reklamama.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|