Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Frende ja sam bio i okrenuo se na vratima kod DorisOvo nije moja tema,al napisal bum kaj sam vidio uživo
Mala Doris je zgledala kao droljasta maturantica,prije 2god
Vidio uživo,ljeto
Dobro ju pogledal,imala je vruče hlačice i topić NASA to možete i u PO vidit
Skužil sam ju po tetovažama na nogama
Meni je zgledala ko droljasta maturantica
Ne nosi periku neg ima svoju dugu kosu
Pušačka usta i sunčane je nosila
Prestanite kenjat,totanlo je cura
Ko voli nek izvoli,ja nebum
Ovo nije moja tema
Pricas ,a nisi ni bio ni vidio ... to nema veze sa SHemaleOk,sve 5
Meni tak sve jedno
Nije moja tema,velim kaj sam vidio u živo
A zakj si mi u privat slao poruke vezano za malu Doris
U čemu je problem
Ne bi, al samo pises neistineMa dobro,to su neki vaši problemi
Nebi se štel mešat
Pozz
Ok,nekom je privlacno da bude karan,a nekom da kara.... JA ne trazim da me se kara ,i iskljuvico mora imati sise i izgledat ko zena sa dodatkom.Izgleda super neznam dali moze biti aktivna i jel moze svrsit
Valerija nemoze zato mi nije napeta
Hahahah zar još netko naivan misli da se tu ima smisla raspitivati o drugim transicama kad jedna te ista osoba visi ovdje 24 sata i pljuje po konkurenciji na forumu i na privatne poruke. Svi su bolesni, maškare i pederi s perikama, stara priča....Ok,sve 5
Meni tak sve jedno
Nije moja tema,velim kaj sam vidio u živo
A zakj si mi u privat slao poruke vezano za malu Doris
U čemu je problem
A di to molim te?Evo jedan savjet od mene.Ne zelim pametovati,ako vas zanimaju transice kao i mene,uclanite se u lgbt zajednicu kao i ja i velike su sanse da upoznate nekoga i da se zabavite i to besplatno.Ja sam upoznao lezbe,gay i trans osobe i za mene su extra,svi su me prihvatili kao i ja njih i super se slazemo.
Misliš očekuješ svršavanje od njega. Koliko ja znam žene/cure nemaju kurac . Kolko se ja sjećam osnovne škole biologije postoji muški spol i ženski i žene s kitom ili kako ti kazes kurcem ne postoje. Zašto plaćaš?Zašto jednostavno ne odes u gayklub nađeš nekog frajera da te pokara popušiš mu i na isto ti dođe, a pare ostaviš u džepu.Ja zelim da me se kara i volim pusiti kurac i ocekujem svrsavanje od nje bez tog mi nije napeto druzenje
Odlicna, mozda jedna od najboljih od sve ove koje su prosle Rijekom u zadnji period. Akt i Pas sve radi. A imas i instagram pa si mozes gledat slikeI kakva je u živo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|