Nije, jer nema silikon sise a to nam je najbitnije kužiš. (Tak se veli)Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Netko bio??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije, jer nema silikon sise a to nam je najbitnije kužiš. (Tak se veli)Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Netko bio??
Koja je ta ??Jel netko čuo za Elenu iz Sopota?
Ti budi prvi pa nam javi kako je.Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Netko bio??
Tu sam zvao i slao por. Nikad nisam dobio odgovorTi budi prvi pa nam javi kako je.
Ček ček zar to nije ona navlakusa, prvo te traži slike, onda te pita da li si bio već kod neke transice, ako kažeš da nisi, blokira te jer lažeš.Tu sam zvao i slao por. Nikad nisam dobio odgovor
Vjerovatno laznjak
Jel netko čuo za Elenu iz Sopota?
Ček ček zar to nije ona navlakusa, prvo te traži slike, onda te pita da li si bio već kod neke transice, ako kažeš da nisi, blokira te jer lažeš.
Ako kažeš da si bio kod neke, pita kod koje i onda napiše nešto u stilu da ne možeš kod nje jer si bio druge i blokira te.
I ne javlja se nikad na pozi
Dobra
To je elektrasexy sa Smokve, ima 3-4 oglasa na lj.oglasniku ...FAKEČek ček zar to nije ona navlakusa, prvo te traži slike, onda te pita da li si bio već kod neke transice, ako kažeš da nisi, blokira te jer lažeš.
Ako kažeš da si bio kod neke, pita kod koje i onda napiše nešto u stilu da ne možeš kod nje jer si bio druge i blokira te.
I ne javlja se nikad na pozive.
Frende nije samo Linda aktivnaNišta jedino linda ostaje konkretna
Imaš link od te DorisFrende nije samo Linda aktivna
Mene je Vita slala kod Doris jer je aktiv i bilo je dobro!
I još sam bio šokiran jer sve transe u Zagrebu govore najgore o drugima a ove se preporučuju
Preporucuju se kad rade i plackaju klijente zajedno Doris i VitaFrende nije samo Linda aktivna
I još sam bio šokiran jer sve transe u Zagrebu govore najgore o drugima a ove se preporučuju
Bolje si nadji onda decka ,ista ti stvar samo sto je ovaj s perikomImaš link od te Doris
Jesi bio onda kod te Doris?Frende nije samo Linda aktivna
Pa jesi bio kod njeZnaci nitko Elenu ne pozna..crna valovita kosa, 180 cm, naočale, atraktivno se odijeva ...s podrucja sopota je
Ma jebe Doris ali ne isplati se to za te pare tada je tražila 500 a daš malo više pa te pukne strankinja strastvenije. Barem bolje glume Ovo je onako tek toliko da odradi.Jesi bio onda kod te Doris?
Sta ta vita nije aktivna samo pasivna?
A šta pričaju za tu Vitu da je debeli cigan, jel to istina ili nije...?Ma jebe Doris ali ne isplati se to za te pare tada je tražila 500 a daš malo više pa te pukne strankinja strastvenije. Barem bolje glume Ovo je onako tek toliko da odradi.
Kakva vita to ne bi ni da meni plati.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|