Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ufffff da bude sve upareno. Ali ovo predigra još u vožnji hmmmmm nisam nikada doživio a zvuči tako dobrooooObožavam.
Samo taj znoj ne volim kolko sve curi dok se u autu zadišemo.
Al ne volim ga jahati jer se onda lupam glavom o strop. Doggy ili misionarski na zadnjem sjedištu top.
Predigra naprijed još u vožnji.
Probaj biti dominantan i narediti curi da se skine dok se vozite, donji dio samo ali sveufffff da bude sve upareno. Ali ovo predigra još u vožnji hmmmmm nisam nikada doživio a zvuči tako dobroooo
Naredi onda decku da se skine ak si prerastao cureE jbg doba cura je meni proslost ali definitivno zvuci skroz napaljujuce
U autu je zakur.. jer je skučeno, to samo baš ako se mora i ako je situacija dekintirana. I tada jedino smjestiti se na spušteno suvozačko sjedište a dama sjedi okrenuta prema vjetrobranskom staklu....Obožavam.
Samo taj znoj ne volim kolko sve curi dok se u autu zadišemo.
Al ne volim ga jahati jer se onda lupam glavom o strop. Doggy ili misionarski na zadnjem sjedištu top.
Predigra naprijed još u vožnji.
A dobro, onda mi je on pomalo mazohist valjda, meni je bilo baš lijepoU autu je zakur.. jer je skučeno, to samo baš ako se mora i ako je situacija dekintirana. I tada jedino smjestiti se na spušteno suvozačko sjedište a dama sjedi okrenuta prema vjetrobranskom staklu....
Egzibicionistički porivi...A dobro, onda mi je on pomalo mazohist valjda, meni je bilo baš lijepo
KomarciŠta je sa srećom izvan auta ? Hauba i to?
Ubodeš pa odeš!Komarci
Ak te komarci brinu za vrijeme sexa onda lose ubada glavni komaracKomarci
Za vrijeme sigurno ne, nego poslje je bed...dok počne svrbiti...ubod a i pičkica opetAk te komarci brinu za vrijeme sexa onda lose ubada glavni komarac
Ma da tebe dobro komarcina pojebe i polize nebi tebe drugi ubadao od trzanja tijela i micanjaZa vrijeme sigurno ne, nego poslje je bed...dok počne svrbiti...ubod a i pičkica opet
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|