van helsing
Active member
Bolnica Blato u svako vrijeme, parking Bundek kasno noću, nasip prema Jakuševcu, golf tereni noću.... ima dosta lokacijaPozz ekipa , dali zna tko dobro mjesto za ševit novi zagreb i okolica.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolnica Blato u svako vrijeme, parking Bundek kasno noću, nasip prema Jakuševcu, golf tereni noću.... ima dosta lokacijaPozz ekipa , dali zna tko dobro mjesto za ševit novi zagreb i okolica.?
Nasip prema jakusevcu je jako prometna u bilo koje dobaBolnica Blato u svako vrijeme, parking Bundek kasno noću, nasip prema Jakuševcu, golf tereni noću.... ima dosta lokacija
Nekoliko puta sam bio sa partenricom na Sljemenu,nedaleko od nas su prolazili planinari i pogledavali,a jednom na jednoj livadi,naisao je jedan mladji decko cca 20 godina,bas smo mu priustili show,da je imao hrabrosti partnerica ga nebi odbila....Istina da. Mi smo upravo to tražili. Da netko naiđe pa gleda.
Pozzu...dal bi jos uvjek to htjeli...Nekoliko puta sam bio sa partenricom na Sljemenu,nedaleko od nas su prolazili planinari i pogledavali,a jednom na jednoj livadi,naisao je jedan mladji decko cca 20 godina,bas smo mu priustili show,da je imao hrabrosti partnerica ga nebi odbila....
Nazalost nismo vise zajedno...Pozzu...dal bi jos uvjek to htjeli...
Zao mi je stetaNazalost nismo vise zajedno...
Nasip prema jakusevcu je jako prometna u bilo koje doba
Da, ali oni koji dolaze na nasip ne dolaze radi toga da smetaju nego radi iste stvari radi koje si i ti tamo
a kaj se smatra normalnim ovdjeIma li netko normalan za druženje ili su samo perverznjaci i debili? Nijedna stranica nema normalne ljude.
bitno je naglasit koji auto sigurno neces uc u citroen saxoBila sam vise puta u autu
Najbolje mi je bilo u A8 na zadnjem sedistu....ja unutra a on napolje...mada sam na kraju i ja bila vanka
Vjerovao ili ne,ali velika većina samo zuji da vide tko je u autu i šta se događa,doživio to već tri puta,jednom mi došlo da mu izađem van i pitam ga jel ima dosta materijala za drkicuDa, ali oni koji dolaze na nasip ne dolaze radi toga da smetaju nego radi iste stvari radi koje si i ti tamo
Sreo sam lika iz grada koji to radi ide i trazi di se ko jebe tocno zna lokacije di ko ide dode i upali im duga ili se samo okrene s autom i ode mi ga pitali sta ti je tu zanimljivo kaze sve ce ih uvatit nece se njemu niko sakritVjerovao ili ne,ali velika većina samo zuji da vide tko je u autu i šta se događa,doživio to već tri puta,jednom mi došlo da mu izađem van i pitam ga jel ima dosta materijala za drkicu
Svi mi mislimo da smo normalniIma li netko normalan za druženje ili su samo perverznjaci i debili? Nijedna stranica nema normalne ljude.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|