Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blago njenom muzu..Visok sam 191cm, što baš i nije praktično za auto, ali to mi je za sex sa jednom medicinarkom jedini način... Udana je pa nemamo vremena iznajmljivati sobe i sl. Inače, uspijevamo misionarsku pozu ili da me ona zajaše... Probali doggy ali za to ipak treba više prostora... Dobro je ako mogu stajati pored auta a ona na zadnjem sjedištu... Uz malo prostora, problem je naći mjesto... Više puta smo goli palili auto i bježali od prolaznika... Jednom od nekih starčeka koji išli traktorom u vinograd... Bakica u košari se počela križa ti kad nas je vidjela![]()
Mozemo li se dogovoritiVolim jasiti na straznjem sjedalu auta![]()
da,preferiramSex u autu.Iskustva?
Ima višeMislim da slatkica ima 35 g
Gdje se mozemo naci estera.....javi seVolim jasiti na straznjem sjedalu auta![]()
To ti je frendica ili se praši za lovuJa karam jednu crnu,ima velike sise,petica prava,mozda i 6...ima 43 god,iz kr
Moze neki kontakt od te crneJa karam jednu crnu,ima velike sise,petica prava,mozda i 6...ima 43 god,iz kr
Hm.. u karavanu je bilo ok, ali u renaultu cliu katastrofa. Slomio sam se živSex u autu.Iskustva?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|