old&ugly
Well-known member
Kad si mlad onda ti ne treba ni dekica a kamoli auto, tad se moglo i na -15*C ispod drveta u debelom snijeguI naravno mladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad si mlad onda ti ne treba ni dekica a kamoli auto, tad se moglo i na -15*C ispod drveta u debelom snijeguI naravno mladi
A je kad bolje razmislim upravu si,bogami sam se nešto nasmrtavao u autu i po šumama što kažeš vani pod drvetom u šumi. nedelja 15h mi vani u šumi kad naišli neki šetači jbt al smo se oblačiliKad si mlad onda ti ne treba ni dekica a kamoli auto, tad se moglo i na -15*C ispod drveta u debelom snijegu
Možeš i to sad samo je pitanje s kim.Kad si mlad onda ti ne treba ni dekica a kamoli auto, tad se moglo i na -15*C ispod drveta u debelom snijegu
A i sa čim pitanje kako mali reagira na -15 pumpa oslabila.Možeš i to sad samo je pitanje s kim.
Osobno, vani na hladnoći, meni ga ne bi digao ni "Veli Jože" BrodospasovMožeš i to sad samo je pitanje s kim.
Dobra dobra. Smijem pitati za godine da znam kad me to čekaOsobno, vani na hladnoći, meni ga ne bi digao ni "Veli Jože" Brodospasov
Meni su danas potrebni strogo regulirani optimalni sobni uvjeti
Temperatura od 25-30*C, vlažnost 45-50%, tlak 1020HPa......
Odstupanja od ovoga samo ako je cura mlađa od 30 godina
Genijalno...!Osobno, vani na hladnoći, meni ga ne bi digao ni "Veli Jože" Brodospasov
Meni su danas potrebni strogo regulirani optimalni sobni uvjeti
Temperatura od 25-30*C, vlažnost 45-50%, tlak 1020HPa......
Odstupanja od ovoga samo ako je cura mlađa od 30 godina
Jbt, pa ti si još mlad...!50-e sinko, proklete 50-te. Godine ostavile želju a uzele snagu.
Eto vidiš MM i ja smatram da je normalno kad se "opale dva metka" bez odmora, a to što ja moram izigravati "intelektualca" dok se "stroj ponovno dovede na radnu temperaturu" e to je već problem godina!!!!Jbt, pa ti si još mlad...!
Ja stariji od tebe pa funkcioniram još kolko-tolko "normalno"... Jedino mi između "serije" treba malo odmora... Tak da one koje računaju da će "na njemu" (ili "pod njim") doživjet seriju od dva-tri uzastopna orgazma, nek zaborave ne to... To im mogu jedino priuštiti (ako se na vrijeme prebacim) još uvijek vrlo živahnim prstićima i jezikom...
Tak, da se ronhilu24 ne sekiraj još duže vrijeme...
Javi se ako si za sex u autu cekam teMa ja sam samo jednom završila u fičeku i nikad više.Usko,gusto .Bože sačuvaj.Dan danas ne znam di mi je ostatak odjeće
Cekam te javi mi se ili na meil ili na 0915104887Javi se ako si za sex u autu cekam te
I uz drvoKad si mlad onda ti ne treba ni dekica a kamoli auto, tad se moglo i na -15*C ispod drveta u debelom snijegu
U peglici sex nezaboravno iskustvoSex u autu.Iskustva?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|