Ma mi ćemo se samo maziti ninja.Šta je sigurno sigurno je.Nindžo pazi da ti slatkica nije slatkić pa da ti ga ne ućera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma mi ćemo se samo maziti ninja.Šta je sigurno sigurno je.Nindžo pazi da ti slatkica nije slatkić pa da ti ga ne ućera
Vidio da te hoće trazi te ninjaMožda da ti pokušaš sa slatkicom vidiš da mene neće
Ninja vidis da ti slatkica trazi njeznost i romantiku pazi polako s njom ne ko s VikiMa mi ćemo se samo maziti ninja.Šta je sigurno sigurno je.
Imam sveAko imas para, stila i manire, mozes biti i ti
Pa dobro slatkice budemo se mazili i ljubili a poslje akcija jel takoMa mi ćemo se samo maziti ninja.Šta je sigurno sigurno je.
Javi se Esteri vidiš da je napaljena a i dobro izgleda jelda ?Imam sve
Dogovaramo da vidim kakva je jahačicaJavi se Esteri vidiš da je napaljena a i dobro izgleda jelda ?
Super nadam se da ćeš uspjet dogovoritDogovaramo da vidim kakva je jahačica
A neznam zavisi od nje mora mi dat svoj br mob da se dogovorimo za kavu kužišNinja jel ti budes vise s tom slatkicom il' ne
Pa dobro slatkice budemo se mazili i ljubili a poslje akcija jel tako
Pa ti si SUPERMENPusenje dok vozim. Autimatik mjenjac jedna na volanu drugom prije pusenja lagano izvidjam menju nogama haha
Hej slatkice gdje si tiPa ti si SUPERMEN
Nisan full jednostvno. Umjesto na mjenjacu ruka iszrazuje situacijuPa ti si SUPERMEN
Nema se tu što znati ili ne znati, samo uopće nije pitanje gdje je bolje i opuštenije - apsolutno krevet. Kome se još da gužvati u autu, paziti da se ne uflekaju sjedišta, nositi jednokratnu plahtu u gepeku, zajebavati se sa brisanjem stakala i paziti da te netko ne gleda iz žbunja!!!!Ak ne žnaš jebati u autu, slabo jebeš i na krevetu
I naravno mladiNema se tu što znati ili ne znati, samo uopće nije pitanje gdje je bolje i opuštenije - apsolutno krevet. Kome se još da gužvati u autu, paziti da se ne uflekaju sjedišta, nositi jednokratnu plahtu u gepeku, zajebavati se sa brisanjem stakala i paziti da te netko ne gleda iz žbunja!!!!
Auto mogu preferirati samo oni koji imaju egzibicionističke sklonosti. I normalno, oni koji su cicije pa nisu spremni platiti apartman odnosno hotel ili imaju takvu situaciju da ne mogu doma.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|