Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Nema već dugo da netko iskusan napiše popis stanovništva sa Seekinga sa nekim iskustvima / tarifama.... Vidim da ove neke starije liste nisu baš više relevantne, samo su ScarlettVix, InessBelgrade i Realaura tu još uvijek.

Nešto me žuljaju pare u džepu a neka suša privatno, pa sam mislio kakvu nahvatat za redovna druženja vikendom ako bude moguće. Zasad mi se čini veći potencijal u Ljubljani nego u Zg.

Ljubljana ti je prijatelju još veća zamka od Zg tojest Slovenke lupetaju još jače cifre od ovih naših naravno pričam o atraktivnim pojedinkama dopuštam da se neki babci i mladunčad kitova karaju po prihvatljivoj cijeni

Nema već dugo da netko iskusan napiše popis stanovništva sa Seekinga sa nekim iskustvima / tarifama.... Vidim da ove neke starije liste nisu baš više relevantne, samo su ScarlettVix, InessBelgrade i Realaura tu još uvijek.

Nešto me žuljaju pare u džepu a neka suša privatno, pa sam mislio kakvu nahvatat za redovna druženja vikendom ako bude moguće. Zasad mi se čini veći potencijal u Ljubljani nego u Zg.
ima tu starosjedilaca, Nela baby je copy/paste Iness Belgrade. Katalina je tu 100 godina samo su drugi nickovi bili prije, Lydia je legendarna RahelaEla, BussyBee i Slava operiraju već odavno a vidim na instagram da se i privatno druže, o Juliji sam pisao ona je još tu, medicinska sestra Anna ima seeking preko godinu dana i još dosta njih da sad ne pišem

ima tu starosjedilaca, Nela baby je copy/paste Iness Belgrade. Katalina je tu 100 godina samo su drugi nickovi bili prije, Lydia je legendarna RahelaEla, BussyBee i Slava operiraju već odavno a vidim na instagram da se i privatno druže, o Juliji sam pisao ona je još tu, medicinska sestra Anna ima seeking preko godinu dana i još dosta njih da sad ne pišem
Sta lydia sve radi i koliko naplacuje, pricao sam s njom, ali nikad se nismo nasli

Može se uci u kombinacije. Sve zavisi kolko si elokventan, sposoban, šarmantan itd. Yulija je super cura. Trenutno je nema u Zagrebu. Bila je aktivna jedna mlada cura. Zove se Emma. Ponuda je trenutno lošija. Ali može se u biti svašta. Ne nužno s plaćanjem.

uvijek se može svašta i nije nužno plaćanje, ako jednim pozivom u 15 minuta riješiš rezervaciju u 360 u Dubrovniku ili voziš Ferđu vjerojatno nećeš ništa ni platit....ali....što bi takav jedan tip radio ovdje na forumu? Kratio vrijeme između dvije kave?

uvijek se može svašta i nije nužno plaćanje, ako jednim pozivom u 15 minuta riješiš rezervaciju u 360 u Dubrovniku ili voziš Ferđu vjerojatno nećeš ništa ni platit....ali....što bi takav jedan tip radio ovdje na forumu? Kratio vrijeme između dvije kave?
Postoji i nešto jeftinija opcija, govorim iz vlastitog iskustva :). Dakle, možeš proći bez direktnog plaćanja ako riješiš rezervaciju u Noelu u Zagrebu. Tako da nije potrebno ići do Dubrovnka. :)

pa mogu i ja dignut kredu i otfurat curu sa seekinga na Maldive tjedan dana i neće mi naplatit za susret dan prije leta...ali postavlja se pitanje cost vs. benefit. Upravo zato i jesmo ovdje na forumu i komentiramo druge cure jer sve one nama pričaju da će ih netko drugi vodit na maldive....ali rijetke budu odvedene na Maldive, tu je glavni catch ;-)

problem je što one lupaju cifre jer kao tu dođeš i dobiješ premium iskustvo nije klasično kurva-klijent iskustvo ali daleko je to od istine. prvo iz komunikacije sa forumašima vidiš da ju je pola foruma gazilo a drugi to iskustvo nije baš nešto za što bi rekao e to vrijedi 300€+

problem je što one lupaju cifre jer kao tu dođeš i dobiješ premium iskustvo nije klasično kurva-klijent iskustvo ali daleko je to od istine. prvo iz komunikacije sa forumašima vidiš da ju je pola foruma gazilo a drugi to iskustvo nije baš nešto za što bi rekao e to vrijedi 300€+
Dobro veliš najte nasjedati na priče o exkluzivnosti cura sa seekinga one jesu "exkluziv" ako ih usporediš sa brazilkama koje imaju 5 klijenata dnevno ali opet je to zavidna kilometraža uključujući neke koje glume dobrice a izjebane su već sto puta uglavnom ako je tam duže od godinu dana računajte da je primila kurca odavde do u beograd što kažu srbi hahaha

ne znam ja sam isto na seekingu i jednino što mi se tu sviđa šta za 400,500 eura si s djevojkom od popodne kasno do ujutro drugi dan a kod neke dobre prostituke si 300 eura sat vremena! tako da ipak seeking iako one vole da si redovan tipa svaki tjedan tako da je to skup sport!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh