Pozdrav ekipa. Sta preporucate na podrucju Dalmacije? Iva i Maja iz Splita izgledaju top. Ima li netko iskustva s njih dvije?
posljednja izmjena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jebote slučajno sam gledo tu žensku i skužim da smo išli u osnovnu skupa. I tad je imala dečka starijeg oko 10 godina šta je studirao u bosni nekakvu geodeziju ili tako nešto. Voli se udarat kad to radi od 13te godine. Ali uvijek je bila top i tad je uvijek imala nove mobitele i ta sranjaOvo sam dobio u inbox pa eto..ko voli nek izvoli
Što se tiče ScarlettVix
Bia san sa njom zadnji put prije prije nekih misec dana.Prije toga smo se vidjeli par puta.Platia joj avionsku kartu do ST, uzea hotel i uživancija. Odma joj uplatim 200€ da ima za Taxi do hotela i nazad i da si kupi šta joj treba kad putuje.Nikad nikakvih problema. Scarlett je top cura, jače građe, opuštena i smišna.Nokti na nogama i rukama uvik napravljeni, obrijana i glatka.Nekad je ful sređena, haljina i štikle a nekad totalno opušteno, sportski ali meni izgleda skupo.To volin kod nje.Prvi put je bilo onako..vidjelo se da voli seks ali da nije skroz opuštena.Drugi put odma druga priča i nakon toga super.
Što se tiče ovog da dosta bira s kim će se vidjeti..to virujen iskreno.Par ljudi s kojima se ona viđa u Zg (2lika) imaju milijune,znan jer su mi kolege.Cura je diskretna, nikad nikakva navlačenja oko love i ostalo.Zato i bira tako neke “jače” likove jer zna da će od njih dobiti isto.Voli luksuz ali i sama će si ga priuštit,nije da ide samo za parama,čini se da je odrastala dosta dobroo,ima neki drugačiji odnos prema lovi od ostalih cura. Iako i sama kaže da ne zna sa novcem i da nikad nemaTop je za priču. Kroz razgovor vidiš da žensku ne možeš lako smuljat i vidiš da su mnogi pokušali. Mala se ne zajebava.I ona vam je više ovako za GFE.Odite na more s njon na par dana i vidit ćete šta van govorin.
Za SensualAngel se slazem al takva je i cijenaDo sad sam samo povremeno pratio ovaj forum već duže vremena, sad ću prvi put dati neke komentare o curama na seekingu. Sve iz vlastitog iskustva.
LovingChickie - jedno predivno iskustvo, vrlo zgodna Ukrajinka, ta mi je popušila tako da mi je trebalo sat vremena da dođem sebi.
Julie - ako neko voli ekstremno sisate žene, neće pogriješiti. Sveukupno je vrlo ugodno društvo, nema tabua u krevetu.
Gabrijela - nju zanimaju samo pare ali u krevetu daje sve od sebe. Nije baš od neke komunikacije, mao je hladna, ali koga zanima samo odličan seks, neće požaliti.
Lola - ta je nezasitna u seksu, uvijek dotjerana i s manirima u javnosti
Candy - šećer na kraju. Dvije fenomalne zgodne curke, crnka i plavuša. Stvarne biseksualke i mislim da je trojac sa njima jedno od najboljih iskustava koje sam imao u životu
Ima i onih negativnih iskustava:
SensualAngel - obična kurva, takve mogu imati i besplatno
ScarlettVix - s njom sam se samo našao i iz kurtoazije popio piće. Debela, masna kokoš koja je sama sebe ohoho precijenila
Antonina, MS, Isabella - jedna te ista ženska s tri različita profila. Vrijedno slično kao za Scarlett, debelo se precijenila, izgleda kao tenk. Također samo popio piće s njom.
Što se tiče prvih 5, meni su stvarno odlične cure. Ni jedna nije ispod 500 eura, ali tko zna, možda je netko bolji u pregovorima nego ja. Bio je tu jedan tip s nickom bludiamond koji je davao odlične preporuke, pa ako čita ovo, neka nešto opet napiše.
na kraju Sensual izgleda ok i cijena je povoljna ali evo gore je napisao da su sve te bile preko 500€. npr ova Julie je glomazni otpad s ogromnim sisama koje vise. ko ju je uživio vidio ili barem onu njenu privatnu sliku zna da sise dobro vise
Inflacijaa braćo moja napaćena što je ovo, svaka šuša obična je 500€, sjećam se kad se komentiralo prije cca godinu dana da su Lady C i VanessaLaVie (koje nisu više na seekingu) bahate i da traže puno i da nekima seru za izgled ali one su doktorirale ovaj zanat koji mi volimo za ovo što se trenutno nudi. 500€ trenutno vrijedi samo LovingChickie ovo ostalo je sve ispod tog ranga debelo. nikako da uhvatim vremena pa da i ja bacim komentar na svoja iskustva s curama s kojima sam bio, većina ih se makla ali ima sigurno jedno 10-ak aktivnih
LovingChickie? 500e?a braćo moja napaćena što je ovo, svaka šuša obična je 500€, sjećam se kad se komentiralo prije cca godinu dana da su Lady C i VanessaLaVie (koje nisu više na seekingu) bahate i da traže puno i da nekima seru za izgled ali one su doktorirale ovaj zanat koji mi volimo za ovo što se trenutno nudi. 500€ trenutno vrijedi samo LovingChickie ovo ostalo je sve ispod tog ranga debelo. nikako da uhvatim vremena pa da i ja bacim komentar na svoja iskustva s curama s kojima sam bio, većina ih se makla ali ima sigurno jedno 10-ak aktivnih
po novom 600 za pri puta 2-3 sata
Kad ju previše hvalitepo novom 600 za pri puta 2-3 sata
onda odi kod SensualAngel da te njen ker gleda dok ju jebeš za 200€Kad ju previše hvalite...inače bahata je u komunikaciji,tražila 500 i 5 stars hotel
...a realno obzirom na godine vrijedi max 400---
He he, ni jedna ni druga dok ima zgodnih curki za 300onda odi kod SensualAngel da te njen ker gleda dok ju jebeš za 200€![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|