Ovo sam dobio u inbox pa eto..ko voli nek izvoliIma li tko iskustva sa ScarlettVix ? Gledam njen profil na Seeking-u već neko vrijeme. Jača, tamna cura sa crnom kosom. Ima ful prirodne i normalne slike, vidi se da su joj usne, nos i cice umjetne ali fura taj neki “normalniji” look. Još prije sam negdje pročitao da je cura top ali da bira s kim će izaći više nego druge jer njoj Seeking nije prioritet. Na SA je od 2018. Prošle godine sam ju vidio na jahti, bili su usidreni pored nas, bila je sa obitelji..možda joj zato i nije prioritet jer njeni očito imaju love.
Što se tiče ScarlettVix
Bia san sa njom zadnji put prije prije nekih misec dana.Prije toga smo se vidjeli par puta.Platia joj avionsku kartu do ST, uzea hotel i uživancija. Odma joj uplatim 200€ da ima za Taxi do hotela i nazad i da si kupi šta joj treba kad putuje.Nikad nikakvih problema. Scarlett je top cura, jače građe, opuštena i smišna.Nokti na nogama i rukama uvik napravljeni, obrijana i glatka.Nekad je ful sređena, haljina i štikle a nekad totalno opušteno, sportski ali meni izgleda skupo.To volin kod nje.Prvi put je bilo onako..vidjelo se da voli seks ali da nije skroz opuštena.Drugi put odma druga priča i nakon toga super.
Što se tiče ovog da dosta bira s kim će se vidjeti..to virujen iskreno.Par ljudi s kojima se ona viđa u Zg (2lika) imaju milijune,znan jer su mi kolege.Cura je diskretna, nikad nikakva navlačenja oko love i ostalo.Zato i bira tako neke “jače” likove jer zna da će od njih dobiti isto.Voli luksuz ali i sama će si ga priuštit,nije da ide samo za parama,čini se da je odrastala dosta dobroo,ima neki drugačiji odnos prema lovi od ostalih cura. Iako i sama kaže da ne zna sa novcem i da nikad nemaTop je za priču. Kroz razgovor vidiš da žensku ne možeš lako smuljat i vidiš da su mnogi pokušali. Mala se ne zajebava.I ona vam je više ovako za GFE.Odite na more s njon na par dana i vidit ćete šta van govorin.
posljednja izmjena od urednika: