Bravoo Majstore, to je odgovor....i svjedočanstvo haha. A pogotovo bravo ovo za LADY C ....a ova iz Banjaluke da nije ženska plavkasta kovrčave kose i extra guze.Čitam forum već par godina i odlučio sam se registrirati da podijelim svoja iskustva. Na seekingu sam bio mjesec dana. Izgledam ok, čak se i usudim reci da dosta dobro izgledam. Zarađujem solidno, vozim dobar auto. Našao sam se sa par cura, s njih par se i dalje čujem. Definitivno najbolja s kojom sam bio je Ukrajinka FineMizz (400€). Žena je prekrasna, drži do sebe, dobra u krevetu, guta, svršila je nekoliko puta i digla mi je ego. Kaže da se ne nalazi sa svakim iako joj ne vjerujem. U kontaktu smo i dalje ali mi se Neda vise davati toliko novaca, iako je sada 300,kao za drugi susret. Sensuall angel (200) jako loše pušenje, ima ok guzicu. Ne sjećam se nadimka cure znam da je nešto sa miss, ona mi je pušila u autu u 4 ujutro i mogu reci da je bilo vrhunsko(isto guta). Zaboravio sam nadimak cure, ali slika joj je u badicu(crvene tange) ona mi je bila jako losa, ima trbuh koji visi i tragove rezanja po rukama. Nezz zašto sam ostao i dao joj 200€. Lady C mi je tražila 600, ponudio sam 300 rekla mi je da si to dam mrtvoj mami u grobuBbwhot mi je slala videa kako pusi kurac ali ne volim debele nikako, dao sam frendu broj i išao je kaže da mala vrhunski puši, ali da loše izgleda. Pušenje je 40€ ali ja neću ići jer ne mogu podnijeti debljinu. Fetishqueen mi je rekla da joj se jako svidjam ali da ne želi jer sam ozenjen, a ona mi izgleda jako dobro ali nikako je nagovoriti. Jel bio tko s njom? Probao sam dogovoriti sa par Srpkinja i mogu reci da imaju bolje cijene od Hrvatica i pristupačnije su. Jedna iz banjaluke mi je tražila 500€ da dodje u zg, ali nisam imao vremena za nju.
Vidim da uspoređujete seeking sa tinderom. Tinder je bolja opcija ako normalno izgledate. I te cure se zele samo pojebati, vjerujte mi. Dvije su mi govorile da zele samo ozbiljnu vezu, nakon 5 min sto su sjele u auto već su se davile u kurcu. Da nisam ozenjen i da mogu normalno izvesti te cure na dejt imam osjećaj da bi pojebao pola tinera. Platite gold riskirajte tih 30+€ par dobrih slika i dobra spika i sigurno ćete imati uspjeha bez plaćanja sexa.
posljednja izmjena od urednika: