Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Evo da i ja dam svoj doprinos temi.
Na seekingu sam zadnjih 15 tak dana, tj toliko ima da sam platio članarinu.
Score za sada je, dvije mlađe cure šteta sve skupa 400€. Bilo je dobro, nisam požalio, cure su zgodne i s guštom sam ih.
Nakon što sam riješio na brzinu te dvije, odlučio sam malo dublje zagrebati i viditi da li tu se može nešto riješiti za free. Ne u smislu da ne želim platiti, nego da li ima stvarno cura koje su to jer žele da ih neko dobro poševi. Za divno čudo, ima itekako.
Krene priča uvijek kao da traže neku nagradu, al onda malo spinam priču na to sta bi im radio i gađam njihov daddy issue, pošalješ im koju slikicu na telegram i totalno nagrada ispadne iz priče, mokre skroz, šalju Gole slike. Sad sam ovaj sljedeći tjedan tri uspio dogovoriti, malo sam pretjerao al jbg. Kad je bal..
Moj zaključak je da se isplati platiti članarinu jedan mjesec skupit kontakte za telegram i nakon toga koristiti te kontakte..nakon toga nema smisla dalje plaćati članarinu.
Doduše, treba biti i realan, ako nekog pojedinca ne ide s curama u stvarnom svijetu, mislim da ne treba očekivati nešto bolje na seekingu , osim ovih koje ćes cisto platiti i koje te samo odrade.
Plus, ima i dosta cura koje traže iznose od 300,400,500€ a stvarno ne vrijede ni blizu..
 
posljednja izmjena od urednika:
Pozz novi sam na seekingu jel moze netko nesto preporučit neku a da se ne mora puno skakat okolo nje
 
posljednja izmjena od urednika:
stranica je ok, prije nego se uclanis te trolaju sa venezuelankama.
kada postanes clan stvarno ima izbora ali vecinom za okolicu Zagreba i Ljubljane. ja sam imao lagan dogovor prije 3 godine kada sam isao poslom u Zagreb, doduse dogovarali smo se unaprijed tjedan dana. nije da možeš samo nazvati i traziti da se odmah nesto dogodi, treba biti fin.
 
posljednja izmjena od urednika:
Prolazi li netko slucajno kroz Banja Luku, Mila2000 je odlican izbor. A dodje ona i u Zagreb busom, ako se dogovorite. Uglavnom, vrhunska roba :).
 
posljednja izmjena od urednika:

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh