Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na slikama je bomba, uzivo druga pricaOva Irina dobro izgleda....
ja dogovorio samo nikako da dodjem do zga....Princes Lana jel probao netko?
ovo jedinoPrincess Lana 19 godina mala uziva guzit se bilo di
Imas search i pod filter imas PROFILE TEXT...tamo upises korisnicko imekako da nadjem tu Mel? Seeking ima manu da nema pretragu po korisnicko imenu
Maltene đabeSeeking je odlicna opcija, neusporedivo s bilo kojim drugim izvorom potrage, ali su i cijene vise, naravno. U Zagrebu bas i nije neka ponuda, barem po mom misljenju, ali u Beogradu mozes naci strasne komade. Trenutno se tu i tamo nadjem s jednom prekrasnom crnkinjom, Parižankom, studentica je. 1000 Europljana i povratna zrakoplovna karta za cijeli vikend.
Sensual angel ti je ok opcija.....Dogovaram susret sa:
Sensual angel
Anna
Irina
Mel
Sabrina
WarmCutie
DreamyGurl
Sa njima bi dogovorio sastanak to jest neku od njih bi odabrao e sad molio bi ako je netko imao iskustvo da mi javi cisto da ne bacim novac bzvz.. Hvala
Kolko traži?Sensual angel ti je ok opcija.....
nju ne vidim na seekingu uopće u zadnje vrijemeSensual angel ti je ok opcija.....
Hm.. zanimljivo, kad ti daješ drugima informacije svi se javljaju a kad tebi treba info svi šute kao zaliveni.Jeli uspio netko nešto dogovorit sa SweetAngel.
meni ne odgovara na poruke, ja uvijek stavim recenziju realno samo što ove negativne admin izbrišeHm.. zanimljivo, kad ti daješ drugima informacije svi se javljaju a kad tebi treba info svi šute kao zaliveni.
ili od Heli ?Ako netko moze pvt da da neki info od BeautifulPrimaDonna's
Nestvarno dobro jer slike nisu njezine. Slike su s instagram profila @mariayurko.mene zanima Sofia 20 god., mala nestvarno dobro izgleda
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|