Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cak se rimuje Maja do jajaMaja ga guta do jaja
kako je naci? stavio sam split kao lokaciju ali ne nalazim ovaj profilMaja ga guta do jaja
Sada je profil Ivanka (mislim da je)kako je naci? stavio sam split kao lokaciju ali ne nalazim ovaj profil
Pa, djelomicno si u pravu. Medjutim, imam 2 s kojima se vidjam duze vrijeme i one su stalno tu. Zapravo, radi se o jednoj curi i o jednom paru biseksualki koje su u vezi.
Evo pitanje za oboje, pošto nisam nikad preko seeking išao, nego samo ege.Bio sam s FiercePrincess i briliantmiss prije 2-3 mjeseca.
Svaka po susretu 200€, bilo smo skupa 3-4 sata. Obje rade anal. FiercePrincess samo čeka da se završi i da ode, pri dogovoru mulja da dolazi negdje iz Slavonije da bih izvukla još love za "kartu", ima frendicu koja se može pridružiti.
Briliantmiss je druga priča, baš uživa u seksu i meni je pušenje bilo super nakon dugo vremena. Mogu sve poze.Ukoliko imate neke fetiše ili želite da si kupi neki kostim to je +100€.
Jel ima OK cura ili je sve šljam kao i s oglasa ? Tj. jel se isplati praviti racun na seeking ?Ne da ima nego je to to, Ege sa Hrvaticama.
Nemaju svoje, ne vole u tebe doma. Hoteli.
Prave Sb za duze su teska rijetkost.
To i ja razmišljam premium je 100€ mjesečno, a diamond 200/230 tako neštoJel ima OK cura ili je sve šljam kao i s oglasa ? Tj. jel se isplati praviti racun na seeking ?
ima ok cura koje da su na ulici i da ne znam da su SA, pokusao bih im prici i pojebati ih.Jel ima OK cura ili je sve šljam kao i s oglasa ? Tj. jel se isplati praviti racun na seeking ?
ja nisam imao nikakve zamjerke osim visine ali to su osobne preferencije jer 158cm je prenisko za meneNetko nesto u vezi
BussyBee
Hvala
pregovaras ili mislis pregovarati?Bio netko sa Dea plavusa mrsava
Mislim a nezz kakva jepregovaras ili mislis pregovarati?
koja lova?ja nisam imao nikakve zamjerke osim visine ali to su osobne preferencije jer 158cm je prenisko za mene
Jel netko uopce bio sa njom?Bio netko sa Dea plavusa mrsava
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|