Pozz kakav je dojam kako te docekala ,kakve su jos sise ,jel baba ili se odbro drzi ,dali da joj se lize pica , i dal pozuruje kakva je atmosfera
Ima oko 55, ne izgleda nešto posebno u licu, cice su joj mlohave. Ima plavu kosu, visoka je oko 165 cm. Ne ljubi se i ne mazi. Dočekala me u štiklama, plavoj haljini do koljena i samo stojećim čarapama (idu iznad koljena). Mislim da nije imala šminke, ali je imala lijep parfem.
Prvo sam se istuširo. Čekala me je u dnevnoj i onda se je skinula. U dnevnoj je kauč i krevet. Na krevetu smo sve radili. Nije bilo predigre.
Pušenje nije vrhunsko, ali se trudi (3-4 minute je meni trajalo) i usput malo drka. Meni je u doggy-ju bila najbolja. Prošli smo cowgirl, misionarku, doggy i spoon. Dok smo bili u misionarki uhvatila me za guzicu, malo me ubola noktima i dirala me po prsima. Ne jaši nešto posebno pa sam ju zato nagnuo prema sebi da legne na mene i da ju mogu nabijat. Nije gledala u oči.
Prostor je blizu tramvajske stanice Petrova u Vlaškoj ulici. Kad uđeš u zgradu prvo te pošalje u podrum pa liftom ideš u prizemlje (da susjedi ne vide tko dolazi kod nje). 60e je pola sata (za 1h nisam pitao) i ne gleda na sat. Nije me požurivala, akcija je trajala oko 20 minuta. Meni je ok kao osoba. Za priču je. Pitala me jel dolazim s posla i rekla da ne budem nervozan, ne grize.
Nije stenjala jer je u boravku gdje smo bili spuštena roleta, a odmah ispod prolaze ljudi. Koža joj nije nešto pretjerano meka. Za dirty talk ne znam.
Nema klimu. Bio sam oko 14h. Nije bilo vruće. U prizemlju je. Stan je ok, ali ništa posebno.