Luka Poštar
Member
Jel se pijavila Silva ? Baš trebam dobar rimmingIma li koja cura da radi rimmjob. Vidio sam na forumu za Silviu ali ona vise nema oglas, pa ako znate za jos neku koja radi samo napisite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se pijavila Silva ? Baš trebam dobar rimmingIma li koja cura da radi rimmjob. Vidio sam na forumu za Silviu ali ona vise nema oglas, pa ako znate za jos neku koja radi samo napisite.
Nema te već godinu dana. Ja sam uhvatio zadnji vlak negdi malo prije svega ovoga s koronom. Ženska je doslovno luda ali sve se zaboravi kad ti stavi jezik u šupak i istodobno ti ga drka. Nešto je na rastanku trabunjala( izmedju ostalih trabunjabja) da se boji bolesti( pogotovo kožnih), i što ja znam došla korona pa se povukla? I nema ona 40 godina ni približno kako je navela pa mislim da je Silvia gotova priča mada mi i ja volio još jedan rimming od dotične.Jel se pijavila Silva ? Baš trebam dobar rimming
Da to je oglas od Silvie koja je bila kod Vivas bara na Krugama. Da li je to opet ona neznam. Zvao ali se ne javlja....šefe, jel misliš na nju pošto je oglas aktivanSilvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
Javila se i rekla mi je da sam premlad i poklopila slušalicuDa to je oglas od Silvie koja je bila kod Vivas bara na Krugama. Da li je to opet ona neznam. Zvao ali se ne javlja....
Pa kaj si joj rekao da te eliminirala ...mene nije pitala za godine, ali ja sam bio prije korone...Javila se i rekla mi je da sam premlad i poklopila slušalicu
Moja procjena najmanje deset godina.kolko je stara ova slika koju ima u oglasniku? kolko cepa?
Tjelo je kao na slikama, ali kada se skine vide se godine koje su cca 50 +, i kilometraža.....kolko je stara ova slika koju ima u oglasniku? kolko cepa?
To je bilo u pozitivnom smislu..Zene ne nazivamo takvim imenima krmku jedan .
Bio sam ja jucer kod nje......odlicno ulozenih 400 cookeyaDa to je oglas od Silvie koja je bila kod Vivas bara na Krugama. Da li je to opet ona neznam. Zvao ali se ne javlja....
Radi rimming ili pretpostavljaš ?Za ovo preporučujem Dominantnu pušačicu
ko kaže da nema Silvije...Ima li koja cura da radi rimmjob. Vidio sam na forumu za Silviu ali ona vise nema oglas, pa ako znate za jos neku koja radi samo napisite.
Čuo sam se sa Dominantnom...trenutno nema prostor pa može samo u klijentovoj organizacijiZa ovo preporučujem Dominantnu pušačicu
Radi radi....moras bit uporanko kaže da nema Silvije...
Silvia - milf 40
Silvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
Moze broj doticne osobeČuo sam se sa Dominantnom...trenutno nema prostor pa može samo u klijentovoj organizaciji
super je u komunikaciji pa se nadam da će i realizacija biti kako si napisao....uključujući rimming
Bio prosli tjedanRadi radi....moras bit uporan
Ja je zovem stalno i nikako je dobitBio prosli tjedan
Cesto ju posjecujem kad je u zgu jer lize pak bolje nego itko drugi
Niti pantera, Silvija se gusi
Za 400 sam svrsio prvo kad ga je drkala i lizala pak kao ludjakinja i onda drugi put skoro odmah jer je htila facefuck pravi
Zena je za sve hocu vidit jel bi mogao dp s njom sredit i mozda gang nakon, mislim da nema granica
Dala mi privatan broj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|