I mene zanimaIma ko kontakt od te Sene sa Zameta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene zanimaIma ko kontakt od te Sene sa Zameta?
Sto se tice Sene..kakva je ovako..ima sise,dupe? U faci je ok? Posto bi isao naslijepo a glupo mi je da joj preko poruka trazim slike...I posto kazes da radi samo sa starim jel joj se isplati uopce i javljat na ovaj broj sto je netko napisao.. ?Ovako , mada je vec dosta puta pisano o tome...
Senka je na vezici i radi masaze sa rucnim zavrsetkom koji je solidan , sex i oral ne.
Mnogi ju mijenjaju za Senu koja radi na Zametu i ne oglasava se vise ali jos radi sa starim musterijama. Cca 55 g i za svoje godine prosjecan izgled. Plus je sta za iste solde dobijes i anal ...ako zelis i trazis.
Svasta vi jebeteZa ljubitelje 40+ godina, 80+ kg i velikih prirodnih sisa, danas se situacija u Ri jako popravila.
Vratila se Vatrena dama.
Vatrena dama, zvati od 16 sati - Poznanstva - Burza Oglasi
Vatrena dama, zvati od 16 satiburza.com.hr
Vratile se Nikolina i njena medena cimerica
![]()
Rijeka, Nikolina brineta 40g
173/82/5 Vatrena brineta. Pruža opuštajuću relax masažu i druženje galantnoj gospodi u svom prostoru uz diskreciju.…www.oglasnik.hr
![]()
Medena Brineta 44g
Medena Brineta 44g , 170/75/4 duge kose, dugih nogu, plavih očiju Traži galantnog gospodina za druženje u svom…www.oglasnik.hr
Još fali Nježna dama i poker kraljica je potpun.
Vatrenu svakako preporučujem, imate moju recenziju 3 stranice prije. Ostaje u Rijeci 3 dana, barem mi je tako prošli put rekla.
Nikolina je isto ok, a cimericu još moram probat.
Pa to je ona iz burze0976565856
Sena
Onda se i dalje oglasavaPa to je ona iz burze
Vragolasta brineta
Oćeš bon da bude sigurno da ćemo doći
Da li mogu neki drugi ili baš moraju derxovi?kod mene higijena top i picu dajem gratis potrebni samo durex kondomi
OVA OSOBA SE PRETVARA DA JE NETKO DRUGI! Iza ovog oglasa se krije skroz druga osoba koja nema veze sa ovim imenom i ovim brojem. Osoba koje je ovo objavila je htjela uznemiravati navedenu osobu i stoga molim admina da obriše ovaj oglas i obriše profil sa kojega trenutno pišem.Pozdrav ja sam Mery Nova sam u ovom postu iz rijeke sam ovim putem bi volela dobre dečke do kojih je stalo do zabave moze i grupno druzenje otvorena sam za sve opcije druženja mozete se javit u poruci moze viber da pošaljete alat volim preverzne igrice sa puno sperme pusa Mery
Razumijem da ima bijednika poput ovog što je dao broj da napakosti curi ili kome već.OVA OSOBA SE PRETVARA DA JE NETKO DRUGI! Iza ovog oglasa se krije skroz druga osoba koja nema veze sa ovim imenom i ovim brojem. Osoba koje je ovo objavila je htjela uznemiravati navedenu osobu i stoga molim admina da obriše ovaj oglas i obriše profil sa kojega trenutno pišem.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|