RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Ovako , mada je vec dosta puta pisano o tome...
Senka je na vezici i radi masaze sa rucnim zavrsetkom koji je solidan , sex i oral ne.
Mnogi ju mijenjaju za Senu koja radi na Zametu i ne oglasava se vise ali jos radi sa starim musterijama. Cca 55 g i za svoje godine prosjecan izgled. Plus je sta za iste solde dobijes i anal ...ako zelis i trazis.
Sto se tice Sene..kakva je ovako..ima sise,dupe? U faci je ok? Posto bi isao naslijepo a glupo mi je da joj preko poruka trazim slike...I posto kazes da radi samo sa starim jel joj se isplati uopce i javljat na ovaj broj sto je netko napisao.. ?

Za ljubitelje 40+ godina, 80+ kg i velikih prirodnih sisa, danas se situacija u Ri jako popravila.
Vratila se Vatrena dama.

Vratile se Nikolina i njena medena cimerica

Još fali Nježna dama i poker kraljica je potpun. 😁

Vatrenu svakako preporučujem, imate moju recenziju 3 stranice prije. Ostaje u Rijeci 3 dana, barem mi je tako prošli put rekla.

Nikolina je isto ok, a cimericu još moram probat.
Svasta vi jebete🤣😂 bio sam kod vatrene jer je imala druge slike a ne svoje kurac mi se nije htio dignut,kakva marva od zenske

Pozdrav ja sam Mery Nova sam u ovom postu iz rijeke sam ovim putem bi volela dobre dečke do kojih je stalo do zabave moze i grupno druzenje otvorena sam za sve opcije druženja mozete se javit u poruci moze viber da pošaljete alat volim preverzne igrice sa puno sperme pusa Mery

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh