RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Ovako , mada je vec dosta puta pisano o tome...
Senka je na vezici i radi masaze sa rucnim zavrsetkom koji je solidan , sex i oral ne.
Mnogi ju mijenjaju za Senu koja radi na Zametu i ne oglasava se vise ali jos radi sa starim musterijama. Cca 55 g i za svoje godine prosjecan izgled. Plus je sta za iste solde dobijes i anal ...ako zelis i trazis.
Sto se tice Sene..kakva je ovako..ima sise,dupe? U faci je ok? Posto bi isao naslijepo a glupo mi je da joj preko poruka trazim slike...I posto kazes da radi samo sa starim jel joj se isplati uopce i javljat na ovaj broj sto je netko napisao.. ?

Za ljubitelje 40+ godina, 80+ kg i velikih prirodnih sisa, danas se situacija u Ri jako popravila.
Vratila se Vatrena dama.

Vratile se Nikolina i njena medena cimerica

Još fali Nježna dama i poker kraljica je potpun. 😁

Vatrenu svakako preporučujem, imate moju recenziju 3 stranice prije. Ostaje u Rijeci 3 dana, barem mi je tako prošli put rekla.

Nikolina je isto ok, a cimericu još moram probat.
Svasta vi jebete🤣😂 bio sam kod vatrene jer je imala druge slike a ne svoje kurac mi se nije htio dignut,kakva marva od zenske

Pozdrav ja sam Mery Nova sam u ovom postu iz rijeke sam ovim putem bi volela dobre dečke do kojih je stalo do zabave moze i grupno druzenje otvorena sam za sve opcije druženja mozete se javit u poruci moze viber da pošaljete alat volim preverzne igrice sa puno sperme pusa Mery
OVA OSOBA SE PRETVARA DA JE NETKO DRUGI! Iza ovog oglasa se krije skroz druga osoba koja nema veze sa ovim imenom i ovim brojem. Osoba koje je ovo objavila je htjela uznemiravati navedenu osobu i stoga molim admina da obriše ovaj oglas i obriše profil sa kojega trenutno pišem.

OVA OSOBA SE PRETVARA DA JE NETKO DRUGI! Iza ovog oglasa se krije skroz druga osoba koja nema veze sa ovim imenom i ovim brojem. Osoba koje je ovo objavila je htjela uznemiravati navedenu osobu i stoga molim admina da obriše ovaj oglas i obriše profil sa kojega trenutno pišem.
Razumijem da ima bijednika poput ovog što je dao broj da napakosti curi ili kome već.
Više me čudi da ima vas ovdje sa foruma koni su stvarno povjerovali i slali fotke svoijh kuraca. Jebote, pa koliko ste glupi i bolesni u glavi???? Nevjerojatno

vidjevsi svu ovu ponudu slabu Istre i Kvarnera, znam da je Austrija zakon, skoro sam bio predobri riba ima i mladih i milfova kakvi srce želi za 100 eura do 130, 150 najviše....kome je Madjarska blizu ( slavonci) ili zagorci, podravina to mogu iskoristiti, ili Trst je okej ovdje nama, ali opet skupo je i tamo, uglavnom ovo kod nas nikad gore....ova zima uzas....opet sam pregledao, ovo Pula, Poreč, Rijeka nemam rijeci, nema ni onih provjerenih dobrih vise kod nas ...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh