Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ima , obogatile bi se sve te maserke..to bas fali u RiIma li u Rijeci Thai masaža sa HJ?
Znam da ima salona ali neznan da li ima dodataka.Da ima , obogatile bi se sve te maserke..to bas fali u Ri
Nicole . Ako je još tu.Ovo vise nije normalno sta je u ovoj Rijeci
Pola profila na ege su lazna ili jedna cura je iza njih kad dodes cekas uvijek sto godina i nikad ne izgledaju dobro, da nema jedne provjerene u cijelom gradu
Ja od Sophie nisam nista vrjedno spomena nasao, sve sami laznjaci...Ovo vise nije normalno sta je u ovoj Rijeci
Pola profila na ege su lazna ili jedna cura je iza njih kad dodes cekas uvijek sto godina i nikad ne izgledaju dobro, da nema jedne provjerene u cijelom gradu
Da Sophie, a i nešto je spominjala da će doći u 1mjJa od Sophie nisam nista vrjedno spomena nasao, sve sami laznjaci...
Nije stara vec si ti novi ovdjeOvo je neka nova? Zna li se što o njoj?
Ja sam bio kod nje barem 10 putaKoja je to? Ne nalazim nikakve recenzije?!
Je da, mislim da je 2. mjesec spominjala, zivim u nadiDa Sophie, a i nešto je spominjala da će doći u 1mj
Od tebe ne bih očekivao ovako početničko pitanje, jer znam da nisi početnik. Ako ti kažem Nježna maza, sve će ti bit jasno. Barem su svi njeni oglasi pisani na istu šprancu, tako da čim vidim prvih par riječi oglasa, znam da je ona.Ovo je neka nova? Zna li se što o njoj?
Da li se isplati posjetit je?Od tebe ne bih očekivao ovako početničko pitanje, jer znam da nisi početnik. Ako ti kažem Nježna maza, sve će ti bit jasno. Barem su svi njeni oglasi pisani na istu šprancu, tako da čim vidim prvih par riječi oglasa, znam da je ona.
BTW, ovo u oglasu su sigurno njene slike (zguza, ispred prozora) jer prepoznajem zavjese iz apartmana, a i zgrade koje se vide kroz prozor.
Probaj je, pa nam javi. O Nježnoj na ovom forumu nitko još nije ni slovca napisao.Da li se isplati posjetit je?
Od tebe ne bih očekivao ovako početničko pitanje, jer znam da nisi početnik. Ako ti kažem Nježna maza, sve će ti bit jasno. Barem su svi njeni oglasi pisani na istu šprancu, tako da čim vidim prvih par riječi oglasa, znam da je ona.
BTW, ovo u oglasu su sigurno njene slike (zguza, ispred prozora) jer prepoznajem zavjese iz apartmana, a i zgrade koje se vide kroz prozor.
Daaaa,prave slike. U druge oglase stavi neke fejkOd tebe ne bih očekivao ovako početničko pitanje, jer znam da nisi početnik. Ako ti kažem Nježna maza, sve će ti bit jasno. Barem su svi njeni oglasi pisani na istu šprancu, tako da čim vidim prvih par riječi oglasa, znam da je ona.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|