RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Sve te fake profile samo prijavljivat i najzesce ih ocrnit da im uništiš biznis. Ma da i taj EGE uvijek ne objavljuje sve recenzije.

Istina .
Odem danas kod jedne , totalno druga cura otvara vrata, druga cijena .. ma užas !
Jedva završiš na kraju jer si em nervozan , em razočaran jer nisi dobio šta si htio.
EGE prevara

Treba navest lokaciju da se izbjegava odlaziti na tu adresu jer vjerojatno ima brdo oglasa a u stvarnosti na toj lokaciji budu jedna ili dvije koje veze nemaju sa oglasima.

Bile su te već u Rijeci, dolaze povremeno već godinama. Trenutno su tri ovdje, imaš ih i na oglasniku.

Prva ti je ona Kiki s ogromnim cicama, druga je ona Nikolina iz Pule a za ovu treću se ne sjećam kako se zove. Sve tri su legit i nisu ni bonovi ni prevara ali to su sve starije žene. Imaš tu već recenzije za njih i mislim da su sve tri skupa u stanu, barem su prije znale bit zajedno i nudile su i duo.

Bile su te već u Rijeci, dolaze povremeno već godinama. Trenutno su tri ovdje, imaš ih i na oglasniku.

Prva ti je ona Kiki s ogromnim cicama, druga je ona Nikolina iz Pule a za ovu treću se ne sjećam kako se zove. Sve tri su legit i nisu ni bonovi ni prevara ali to su sve starije žene. Imaš tu već recenzije za njih i mislim da su sve tri skupa u stanu, barem su prije znale bit zajedno i nudile su i duo.
Ova prva :
Dobar dan! Htio bih dogovoriti termin kroz sat-dva?
Ona: Ok , gdje ste u Rijeci?
Centar …
Ona: Super, možete odmah doći.
Može , recite mi koliko € da se znam pripremiti .
Ona: Ti si nekulturan, nemaš para i zoveš bzvz da mi uzimaš vrijeme . Ja radim samo sa situiranom gospodom. Poklopi

Jbt pas da te jebo, pa koji k si ti umišljaš !? Pa da je neka vrhunska Kolumbijka sa najboljim recenzijama ne može se tako ponašat.
Ova treća zvuči kao žena u 60-ima , recenziram ako odem uopće , nervozan sam kao pas!

Ova prva :
Centar …
Ona: Ti si nekulturan, nemaš para i zoveš bzvz da mi uzimaš vrijeme . Ja radim samo sa situiranom gospodom. Poklopi

Jbt pas da te jebo, pa koji k si ti umišljaš !? Pa da je neka vrhunska Kolumbijka sa najboljim recenzijama ne može se tako ponašat.
Ova treća zvuči kao žena u 60-ima , recenziram ako odem uopće , nervozan sam kao pas!
Dobro ti rekla,gubis vrijeme i pare na te lapače,mozes mislit kakve su kad tako odgovara,jebala bi se da joj ne ude i uzela pare..nemas se sto nervirat,ustedio si bar 100 e nisi nis dobro propustio

Ova prva :
Centar …

Imaš negdje moju recenziju za tu Kiki. Jedina pozitivna stavka su baš ogromne cice. Sve ostalo je koma. Ja nisam imao problem za dogovor s njom. To je debela i zapuštena ženska od nekih cca 45 godina. Ova za koju kažeš da zvuči kao žena u 60-ima po meni i je žena u kasnim 50-ima i nije debela. Zadnje, ova treća Nikolina je ok ženskica, isto ima koju kilu viška, ima velike i dobre prirodne cice i to je jedino pozitivno što se tiče fizičkog izgleda. Nije ženska ružna ali ima kratku kosu (bar je imala kad sam ja bio), vidi se da nije u cvijetu mladosti, ona po mojoj procjeni ima nekih 45 godina i od sve tri navedene je možda i najbolji izbor. Treba imati na umu da je to sve miljama daleko od brazilki po pitanju fizičkog izgleda, razlika nebo i zemlja. Prije su cijene bile 300-400 kuna, sad su navodno tarife kao i za brazilke što nije realno. Suma sumaru, isplati se možda otić samo zbog cica i to što su domaće.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh