Koji je to oglas? Jel još u Ri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji je to oglas? Jel još u Ri?
Istina .Sve te fake profile samo prijavljivat i najzesce ih ocrnit da im uništiš biznis. Ma da i taj EGE uvijek ne objavljuje sve recenzije.
KojaIstina .
Odem danas kod jedne , totalno druga cura otvara vrata, druga cijena .. ma užas !
Jedva završiš na kraju jer si em nervozan , em razočaran jer nisi dobio šta si htio.
EGE prevara
Istina .
Odem danas kod jedne , totalno druga cura otvara vrata, druga cijena .. ma užas !
Jedva završiš na kraju jer si em nervozan , em razočaran jer nisi dobio šta si htio.
EGE prevara
Razmisljam dogovoriti koja je cijena i kakva je usluga?
Cura iz Moldavije bio sa njom danas. Izgleda kao na slikama, došla fino dotjerana. Akcija i izgled ok. Osvježenje od Brazilki i šteta što radi samo outcall
Javi mi se ponovno hvalaPozdrav svima.
Da li netko ima kontakt neke starije žene?
U zamjenu dajem broj jedne mlađe, cca 35g..
Nema propast ko i grad...Ima li nešto kvalitetno trenutno u Ri?
Ova prva :Bile su te već u Rijeci, dolaze povremeno već godinama. Trenutno su tri ovdje, imaš ih i na oglasniku.
Rijeka damica novoo kratko u gradu
Mačkica 42 god pružit će ti ugodne trenutke body to body I nezaboravne trenutke u svom u svom ambijentu. Dođi…www.oglasnik.hr
RIijeka . Nikolina 40g
Vatrena Brinetica 173/79/5 pruža opuštajuću Relax masažu galantnoj gospodi u svom diskretnom prostoru u Rijeci.www.oglasnik.hr
Brineta 44g
Rijeka .Brineta 44g , 170/75/4 plavih očiju dugih nogu Traži galantnog gospodina za druženje u svom prostoru. Odgovaram…www.oglasnik.hr
Prva ti je ona Kiki s ogromnim cicama, druga je ona Nikolina iz Pule a za ovu treću se ne sjećam kako se zove. Sve tri su legit i nisu ni bonovi ni prevara ali to su sve starije žene. Imaš tu već recenzije za njih i mislim da su sve tri skupa u stanu, barem su prije znale bit zajedno i nudile su i duo.
Dobro ti rekla,gubis vrijeme i pare na te lapače,mozes mislit kakve su kad tako odgovara,jebala bi se da joj ne ude i uzela pare..nemas se sto nervirat,ustedio si bar 100 e nisi nis dobro propustioOva prva :
Dobar dan! Htio bih dogovoriti termin kroz sat-dva?
Ona: Ok , gdje ste u Rijeci?
Centar …
Ona: Super, možete odmah doći.
Može , recite mi koliko € da se znam pripremiti .
Ona: Ti si nekulturan, nemaš para i zoveš bzvz da mi uzimaš vrijeme . Ja radim samo sa situiranom gospodom. Poklopi
Jbt pas da te jebo, pa koji k si ti umišljaš !? Pa da je neka vrhunska Kolumbijka sa najboljim recenzijama ne može se tako ponašat.
Ova treća zvuči kao žena u 60-ima , recenziram ako odem uopće , nervozan sam kao pas!
Ova prva :
Dobar dan! Htio bih dogovoriti termin kroz sat-dva?
Ona: Ok , gdje ste u Rijeci?
Centar …
Ona: Super, možete odmah doći.
Može , recite mi koliko € da se znam pripremiti .
Ona: Ti si nekulturan, nemaš para i zoveš bzvz da mi uzimaš vrijeme . Ja radim samo sa situiranom gospodom. Poklopi
Jbt pas da te jebo, pa koji k si ti umišljaš !? Pa da je neka vrhunska Kolumbijka sa najboljim recenzijama ne može se tako ponašat.
Ova treća zvuči kao žena u 60-ima , recenziram ako odem uopće , nervozan sam kao pas!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|