Nije
Ima li tko informaciju dali je to ona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije
Ima li tko informaciju dali je to ona?
Kaze za adresu da je u app na adresi 5 školjič![]()
Vatrena Stella
Djevojka crnih očiju, nudi nezaboravne i opuštajuće trenutke gospodi u Rijeci. Molim prvi kontakt whatsapp. :)www.oglasnik.hr
Bio netko?
Kaze placanje kes?
AdventIma nešto pametno u centru grada?
Pre dobro da bi bilo istinitoKaze za adresu da je u app na adresi 5 školjič
Krivo osobi se obraćate. Obrišite moj broj. Ne poznajem nikakvu Zanu ..Niti sam drkao na njezine slike ..095 395 3241 evo malo i tvoj br a navukla te jer si mjesecima džabe drkao na njezine slike obećavajući joj brda i doline sad kad te je prošetala digo di se na zadnje noge smradu
Ni to ne može biti sigurnjak, jer nekome se može potrefiti da je baš ta i već sutra nije... počeo mi se gaditi EGE s tim prevarama. Koliko platiš i još daje...Jel ima koja od ovih sa EGE-a koje su trenutno u Ri da je baš ta sa slike a ne da te dočeka neka druga koja veze nema sa slikama?
Ni to ne može biti sigurnjak, jer nekome se može potrefiti da je baš ta i već sutra nije... počeo mi se gaditi EGE s tim prevarama. Koliko platiš i još daje...
Ja sam se dogovarao jučer, spustila na 120/30.. apt kod Tommya u F.la Guardia.Pozz,
Je bio neko kod ove Viktorije sa plavog?
Javi mi se u inbox privatnoPozdrav svima.
Da li netko ima kontakt neke starije žene?
U zamjenu dajem broj jedne mlađe, cca 35g..
Ja sam se dogovarao jučer, spustila na 120/30.. apt kod Tommya u F.la Guardia.
Na kraju nisam išao, zapeo na poslu jbg.
Ne čini se fejk, samo neće biti ta sa slike sigurno.
Probaj pa recenziraj!
Nije ta sa slike, ne izgleda lose, ali sam se okrenuo jer mi je dosta prevara sa slikamaJa sam se dogovarao jučer, spustila na 120/30.. apt kod Tommya u F.la Guardia.
Na kraju nisam išao, zapeo na poslu jbg.
Ne čini se fejk, samo neće biti ta sa slike sigurno.
Probaj pa recenziraj!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |