Trinajstićeva ulica, dogovor sa agentom sve ok i na vratima iznenađenje, nema veze sa slikom, okrenuo se i doma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova prva :Bile su te već u Rijeci, dolaze povremeno već godinama. Trenutno su tri ovdje, imaš ih i na oglasniku.
![]()
Rijeka damica novoo kratko u gradu
Mačkica 42 god pružit će ti ugodne trenutke body to body I nezaboravne trenutke u svom u svom ambijentu. Dođi…www.oglasnik.hr
![]()
Pula. Nikolina 40g
Vatrena Brinetica 173/79/5 pruža opuštajuću Relax masažu galantnoj gospodi u svom diskretnom prostoru u Puli. Ako se…www.oglasnik.hr
![]()
Osijek Medena Brineta 44g
Osijek Medena Brineta 44g , 170/75/4 duge kose, dugih nogu, plavih očiju Traži galantnog gospodina za druženje u svom…www.oglasnik.hr
Prva ti je ona Kiki s ogromnim cicama, druga je ona Nikolina iz Pule a za ovu treću se ne sjećam kako se zove. Sve tri su legit i nisu ni bonovi ni prevara ali to su sve starije žene. Imaš tu već recenzije za njih i mislim da su sve tri skupa u stanu, barem su prije znale bit zajedno i nudile su i duo.
Dobro ti rekla,gubis vrijeme i pare na te lapače,mozes mislit kakve su kad tako odgovara,jebala bi se da joj ne ude i uzela pare..nemas se sto nervirat,ustedio si bar 100 e nisi nis dobro propustioOva prva :
Dobar dan! Htio bih dogovoriti termin kroz sat-dva?
Ona: Ok , gdje ste u Rijeci?
Centar …
Ona: Super, možete odmah doći.
Može , recite mi koliko € da se znam pripremiti .
Ona: Ti si nekulturan, nemaš para i zoveš bzvz da mi uzimaš vrijeme . Ja radim samo sa situiranom gospodom. Poklopi
Jbt pas da te jebo, pa koji k si ti umišljaš !? Pa da je neka vrhunska Kolumbijka sa najboljim recenzijama ne može se tako ponašat.
Ova treća zvuči kao žena u 60-ima , recenziram ako odem uopće , nervozan sam kao pas!
Ova prva :
Dobar dan! Htio bih dogovoriti termin kroz sat-dva?
Ona: Ok , gdje ste u Rijeci?
Centar …
Ona: Super, možete odmah doći.
Može , recite mi koliko € da se znam pripremiti .
Ona: Ti si nekulturan, nemaš para i zoveš bzvz da mi uzimaš vrijeme . Ja radim samo sa situiranom gospodom. Poklopi
Jbt pas da te jebo, pa koji k si ti umišljaš !? Pa da je neka vrhunska Kolumbijka sa najboljim recenzijama ne može se tako ponašat.
Ova treća zvuči kao žena u 60-ima , recenziram ako odem uopće , nervozan sam kao pas!
A di je u Ri..jel pusi bez..gfe?se da dirat ljubitEvo kratki dojam o ovoj curi:
Cura izgleda vrh,slike njene ,bez photoshopa.Čista,mirišljava i uredna,priča solidno engleski i ugodna je za razgovor.Akcija dobra,mijenja poze,nabija se.Jedini mali minus,drži stalno prste na klitu jer joj je kao ful osjetljiv.Može i anal uz doplatu 50,jbg ja sam siromašan pa nisam doplatio.Sve u svemu za 150/sat ja izašao sa osmjehom na licu.
Ti si neki romantik,drugi karaju ti bi se ljubioA di je u Ri..jel pusi bez..gfe?se da dirat ljubit![]()
Prva mi ne lici na Kiki nimalo. Radi sama i bio sam kod nje prosli tjedan. Nije ona garant...Bile su te već u Rijeci, dolaze povremeno već godinama. Trenutno su tri ovdje, imaš ih i na oglasniku.
![]()
Rijeka damica novoo kratko u gradu
Mačkica 42 god pružit će ti ugodne trenutke body to body I nezaboravne trenutke u svom u svom ambijentu. Dođi…www.oglasnik.hr
![]()
Pula. Nikolina 40g
Vatrena Brinetica 173/79/5 pruža opuštajuću Relax masažu galantnoj gospodi u svom diskretnom prostoru u Puli. Ako se…www.oglasnik.hr
![]()
Osijek Medena Brineta 44g
Osijek Medena Brineta 44g , 170/75/4 duge kose, dugih nogu, plavih očiju Traži galantnog gospodina za druženje u svom…www.oglasnik.hr
Prva ti je ona Kiki s ogromnim cicama, druga je ona Nikolina iz Pule a za ovu treću se ne sjećam kako se zove. Sve tri su legit i nisu ni bonovi ni prevara ali to su sve starije žene. Imaš tu već recenzije za njih i mislim da su sve tri skupa u stanu, barem su prije znale bit zajedno i nudile su i duo.
Prva mi ne lici na Kiki nimalo. Radi sama i bio sam kod nje prosli tjedan. Nije ona garant...
Ova druga Nikolina bio kod nje prije par mjeseci i ful super osoba, lijepa, cista i uredna nemam zamjerke
Trecu mislim da ne znam, izgleda ok
Provjerio ....navlakuša na bon![]()
Da li netko nešto zna o ovom oglasu
Ova prva definitivno nije Kiki. Bio sam kod nje bas nedavno, imao 2 sata slobodno pa sam samo nju uspio dobiti za termin. Ona je niza, oko 165, sise ogromne, uglavnom srednja zalost.Onda netko koristi njene slike jer znam da je prije godinu dvije Kiki koristila upravo te slike koje su na ovom oglasu. Znači bio si kod Kiki prije i sad kod ove i kažeš da to nije ona? Možeš onda malo više info za ovu?
Slažem se za Nikolinu, sve što si napisao stoji osim ovog "lijepa" no to je individualno, nemamo svi iste kriterije.
Od sad pa nadalje, videocall prije dolaska ..Sve te fake profile samo prijavljivat i najzesce ih ocrnit da im uništiš biznis. Ma da i taj EGE uvijek ne objavljuje sve recenzije.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|