RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Jel ima koja od ovih sa EGE-a koje su trenutno u Ri da je baš ta sa slike a ne da te dočeka neka druga koja veze nema sa slikama?

Ni to ne može biti sigurnjak, jer nekome se može potrefiti da je baš ta i već sutra nije... počeo mi se gaditi EGE s tim prevarama. Koliko platiš i još daje...

A znam, dogodilo se to i meni nedavno. Bio s jednom i sve top i dođe ona opet sad nedavno, isti oglas. Dogovorim, dođem i otvori mi vrata skroz neka druga. Zato sad i pitam dal je netko bio ovih dana da može potvrdit.

Ja sam se dogovarao jučer, spustila na 120/30.. apt kod Tommya u F.la Guardia.
Na kraju nisam išao, zapeo na poslu jbg.
Ne čini se fejk, samo neće biti ta sa slike sigurno.
Probaj pa recenziraj!
Ja sam se dogovarao jučer, spustila na 120/30.. apt kod Tommya u F.la Guardia.
Na kraju nisam išao, zapeo na poslu jbg.
Ne čini se fejk, samo neće biti ta sa slike sigurno.
Probaj pa recenziraj!
Nije ta sa slike, ne izgleda lose, ali sam se okrenuo jer mi je dosta prevara sa slikama

Jel ima koja od ovih sa EGE-a koje su trenutno u Ri da je baš ta sa slike a ne da te dočeka neka druga koja veze nema sa slikama?

Rijeka je postala koma, pojave se dve prevarantice sa dvadeset profila i sve razjebu, vise neznas sta je stbarno sta je prevara... Ova nina je bila top kad je bila stvarno ona, sada sam vec dva puta popusio da je iza njenog profila betko drugi...

Ma užas, nikad nije bilo ovako, pa skoro sve je fejk. Problem je što velika većina cura nije independent iako sve navode da jesu, čak i od onih oglasa koje stvarno jesu independent i nisu agencija neke znaju imat svog operatera s kojim dogovaraš i koji fizički nije u Rijeci pa je onda videocall i u tom slučaju neizvediv.

Ono što može donekle pomoći je da kontaktiraš više oglasa i ako za 5-6 oglasa dobiješ istu adresu, to odmah znaš da je sigurno neka muljaža u pitanju i tu lokaciju treba izbjegavat u širokom luku jer gotovo nikad nisu više od dvije u istom stanu i zapravo onda ideš na slijepo. Trenutno je to nedaleko Burger Kinga da sad baš ne navodim javno točnu adresu. Gotovi svi oglasi daju tu lokaciju a tamo je vjerojatno neka koja veze nema s niti jednim oglasom. S druge strane ove ukrajinke s oglasa su u 99% slučajeva fake tako da to uopće više niti ne pokušavam. Sve u svemu katastrofa.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh