Equilibrium
Member
Tko donosi kokice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni to ne može biti sigurnjak, jer nekome se može potrefiti da je baš ta i već sutra nije... počeo mi se gaditi EGE s tim prevarama. Koliko platiš i još daje...Jel ima koja od ovih sa EGE-a koje su trenutno u Ri da je baš ta sa slike a ne da te dočeka neka druga koja veze nema sa slikama?
Ni to ne može biti sigurnjak, jer nekome se može potrefiti da je baš ta i već sutra nije... počeo mi se gaditi EGE s tim prevarama. Koliko platiš i još daje...
Ja sam se dogovarao jučer, spustila na 120/30.. apt kod Tommya u F.la Guardia.Pozz,
Je bio neko kod ove Viktorije sa plavog?
Javi mi se u inbox privatnoPozdrav svima.
Da li netko ima kontakt neke starije žene?
U zamjenu dajem broj jedne mlađe, cca 35g..
Ja sam se dogovarao jučer, spustila na 120/30.. apt kod Tommya u F.la Guardia.
Na kraju nisam išao, zapeo na poslu jbg.
Ne čini se fejk, samo neće biti ta sa slike sigurno.
Probaj pa recenziraj!
Nije ta sa slike, ne izgleda lose, ali sam se okrenuo jer mi je dosta prevara sa slikamaJa sam se dogovarao jučer, spustila na 120/30.. apt kod Tommya u F.la Guardia.
Na kraju nisam išao, zapeo na poslu jbg.
Ne čini se fejk, samo neće biti ta sa slike sigurno.
Probaj pa recenziraj!
Jel ima koja od ovih sa EGE-a koje su trenutno u Ri da je baš ta sa slike a ne da te dočeka neka druga koja veze nema sa slikama?
Nije fejk. Ima recenzije. Ali radi samo outcall.Slažem se sa svim gore napisanim. Jedina obrana je da pišemo na forumu ako nije fejk.
Evo primjer super izgleda a ne pada mi kontaktirati jer mislim da je fejk
Nedavno posjetio Natali cura je sa slike samo malo starija 4-5 g niza ali top izgled svejedno blizu phanasa
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|