E da, i rekla je lokacija da je kod Konzuma u Icicima.Je konobarica iz Icica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E da, i rekla je lokacija da je kod Konzuma u Icicima.Je konobarica iz Icica
Trebao sam sad u 11:30h ali mi je iskrsnulo pa sam otkazao.Ja sam zvao ovaj broj od ove iz Icica ali ništa nit se javlja nit je na poruku odgovorila, tako da ne znam kako ste vi kontakt ostvarili i dsl je itko bio tamo stvarno
Samo znam, od istih ljudi koji su bili kod nje. Neki u Icicima navodno.Si bio ili znas?
Kaze oral 50 ili komplet 100, cca 1h. Oral moze bez sex sa zastitom. I kaze cash na ruke.
Si bio ili ju samo znas? U kojem kaficu radi?
Jel ok izgleda?Trebao sam sad u 11:30h ali mi je iskrsnulo pa sam otkazao.
Javila se na whatsapp ujutro i pitao za sutra pa je poslala da se kasnije javi.
S time da ujutro vidio sinoc u 2:00 poslala sliku koju sam ju pitao jucer popodne..
Tijelo i sise u grudnjaku je bilo, i to je sasvim solidno izgledaloJel ok izgleda?
Su rekli jel bilo dobro ili ne bi ponavljali?Samo znam, od istih ljudi koji su bili kod nje. Neki u Icicima navodno.
Di su bili kod nje u stanu iliSamo znam, od istih ljudi koji su bili kod nje. Neki u Icicima navodno.
Nista od dogovora sutra, postujem privatnost cure tako da od mene ima samo !!Sutra u 14:30h je dogovor pa cemo vidjeti jel pravo ili je trosenje vremena.
Ajde javljam se kao dobrovoljac za akciju ovaj vikend (ako stignem i ako nije zajeb, naravno )Za €100 sat, još domaća cura ( ako nije zajeb! ) svi pitaju a nitko da dogovori susret i isproba. Ajte onda na ege pa plati te €250. Da živim bližje, odma bi riješio zagonetku. Ajmo momci u akciju!
Ništa, izgleda da ću ipak morati potegniti 300km do Rijeke poslovno u petak pa usput izviditi situaciju, bude li zajeb, ima opcija!Ajde javljam se kao dobrovoljac za akciju ovaj vikend (ako stignem i ako nije zajeb, naravno )
Pozdrav! Ja bi 2 kutije gela ako moze. Ja sam u ul Franje Rackog, odmah iznad Školjica. Nemam auto na raspolaganju trenutno pa ako ste negdje blizu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|