Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda netko ne govori istinu: Ili ona ili ovi što kažu da su bili s njom.Pa ako vam je rekla da nema veze sa time znači da joj netko podvaljuje,kao dijeca ste brate mili koja ljutnja koje rezerviranje..
Jesam ja to nesto propustio , nisam snimio da je neko pisao da je bio sa njom osim da je neko bio na oralu kod njeOnda netko ne govori istinu: Ili ona ili ovi što kažu da su bili s njom.![]()
Pa da. Na to sam i mislio. Netko od njih dvoje ne govori istinu...Jesam ja to nesto propustio , nisam snimio da je neko pisao da je bio sa njom osim da je neko bio na oralu kod nje
Tako je, nešto tu smrdi...Onda netko ne govori istinu: Ili ona ili ovi što kažu da su bili s njom.![]()
Ima ova, mislim da mi je rekla 180/1h ili tako nestoIma neka transexualka u ri da nije iz hispanijskog područja?
zanima meneZanima li koga dogging večeras ,cijena 100€...
Dog se preko poruka rekla dodi kod Spara Opatija pa onda zovi kada dodes, kada sam dosao sam zvao nije se javljala i napisala poruku da joj je nesto privatno iskrsloBio neko?![]()
Vatrena Ines - Cyber sex - Ljubavni oglasnik
Ines, nova u gradu, atraktivna brineta zanosnih oblina, 32, 170, 75, grudi 5, ispunjava sve vase zelje i fetishe u svomljubavni-oglasnik.net
Jel bio netko?Ima ova, mislim da mi je rekla 180/1h ili tako nesto
![]()
Transica 🍌 uživo masaža i više (online cam to cam) ✌️
Transica koja pruža uživo i online(videopozive) opcije da se zabavimo Sve u svome prostoru diskrecija i klima ✌️💋 U…www.oglasnik.hr
Ja poslao ali nikad stigao odgovorDog se preko poruka rekla dodi kod Spara Opatija pa onda zovi kada dodes, kada sam dosao sam zvao nije se javljala i napisala poruku da joj je nesto privatno iskrslo
Sada se javila, sve moze sve ok. Sad dobio glasovnu da ipak ima obaveza da ne moze , moze tek iza 16h. Pa me zivo zanima ce i iza 16h ipak nesto iskrsnuti.Dog se preko poruka rekla dodi kod Spara Opatija pa onda zovi kada dodes, kada sam dosao sam zvao nije se javljala i napisala poruku da joj je nesto privatno iskrslo
Pa šta ima ljudi koji će dat 200e za sat? Strašno. Ne bi da zlatnu pičku ima. Zato i jesu cjene u nebu.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|