Zovi samo zoviKako doci do Sonje. Trenutno sam u Zg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zovi samo zoviKako doci do Sonje. Trenutno sam u Zg
Svi mi imamo broj od SonjePozdrav dali netko ima broj od red sonje
Daj pomagajSvi mi imamo broj od Sonje
Pogledaj treću stranicu ove temeUdjelI broj ako Boga zna
Nemojte se ljutiti na povecoj poruci ali mi slavonci smo malo smotani.
Pozzz ovdje Mario iz Vinkovaca sutra sam u Zg dali bi mogli dogovoriti druzenjePoštovana gospodo, molim vas za strpljenje...i ja volim more
Ajde da te nešto pitam...a slobodni su i drugi odgovoriti(viš kak sam dobra)....zašto mi dosta njih koji pišu poruke u istom stilu, kad im odgovorim zajebu dogovor? I molim savjet...znam, glupa sam, lova se uzima unaprijed...ali prečesto mjerim po svom laktu i vjerujem ljudima....znači gospodin je nakon što smo obavili transakciju usluge odglumio da je zaboravio kovertu doma....i taaakoooo mu je bilo neugodno i bilo ga je taaakooo sram da je otišao s obećanjem da dolazi popodne, ali ga je bilo presram javiti se više? Da se pozovem na ljudskost ili?Sonja daj mi šansu ako Boga znaš.. godinama te sanjam i lovim, al izgleda da nisam uporan bio haha.. za me si ko mit
Meni isto nisi tražila unaprijed i sve je bilo u reduAjde da te nešto pitam...a slobodni su i drugi odgovoriti(viš kak sam dobra)....zašto mi dosta njih koji pišu poruke u istom stilu, kad im odgovorim zajebu dogovor? I molim savjet...znam, glupa sam, lova se uzima unaprijed...ali prečesto mjerim po svom laktu i vjerujem ljudima....znači gospodin je nakon što smo obavili transakciju usluge odglumio da je zaboravio kovertu doma....i taaakoooo mu je bilo neugodno i bilo ga je taaakooo sram da je otišao s obećanjem da dolazi popodne, ali ga je bilo presram javiti se više? Da se pozovem na ljudskost ili?
yep...jer dajem ljudski odnos i isto očekujem...a nisu svi ljudiMeni isto nisi tražila unaprijed i sve je bilo u redu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|