kamionaš
Well-known member
Pa ti si zivaaaa...yep...jer dajem ljudski odnos i isto očekujem...a nisu svi ljudi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti si zivaaaa...yep...jer dajem ljudski odnos i isto očekujem...a nisu svi ljudi
Jel moguce da ima takvih jazavaca? GnojAjde da te nešto pitam...a slobodni su i drugi odgovoriti(viš kak sam dobra)....zašto mi dosta njih koji pišu poruke u istom stilu, kad im odgovorim zajebu dogovor? I molim savjet...znam, glupa sam, lova se uzima unaprijed...ali prečesto mjerim po svom laktu i vjerujem ljudima....znači gospodin je nakon što smo obavili transakciju usluge odglumio da je zaboravio kovertu doma....i taaakoooo mu je bilo neugodno i bilo ga je taaakooo sram da je otišao s obećanjem da dolazi popodne, ali ga je bilo presram javiti se više? Da se pozovem na ljudskost ili?
Ajde da te nešto pitam...a slobodni su i drugi odgovoriti(viš kak sam dobra)....zašto mi dosta njih koji pišu poruke u istom stilu, kad im odgovorim zajebu dogovor? I molim savjet...znam, glupa sam, lova se uzima unaprijed...ali prečesto mjerim po svom laktu i vjerujem ljudima....znači gospodin je nakon što smo obavili transakciju usluge odglumio da je zaboravio kovertu doma....i taaakoooo mu je bilo neugodno i bilo ga je taaakooo sram da je otišao s obećanjem da dolazi popodne, ali ga je bilo presram javiti se više? Da se pozovem na ljudskost ili?
Je li dotični bio prvi put kod tebe?Ajde da te nešto pitam...a slobodni su i drugi odgovoriti(viš kak sam dobra)....zašto mi dosta njih koji pišu poruke u istom stilu, kad im odgovorim zajebu dogovor? I molim savjet...znam, glupa sam, lova se uzima unaprijed...ali prečesto mjerim po svom laktu i vjerujem ljudima....znači gospodin je nakon što smo obavili transakciju usluge odglumio da je zaboravio kovertu doma....i taaakoooo mu je bilo neugodno i bilo ga je taaakooo sram da je otišao s obećanjem da dolazi popodne, ali ga je bilo presram javiti se više? Da se pozovem na ljudskost ili?
Bok,mi smo par iz Dalmacije,da li je moguce neko druzenja sa tobom,ako je javi se plizz u inbox,normalni smo ljudi u braku..pusaAjde da te nešto pitam...a slobodni su i drugi odgovoriti(viš kak sam dobra)....zašto mi dosta njih koji pišu poruke u istom stilu, kad im odgovorim zajebu dogovor? I molim savjet...znam, glupa sam, lova se uzima unaprijed...ali prečesto mjerim po svom laktu i vjerujem ljudima....znači gospodin je nakon što smo obavili transakciju usluge odglumio da je zaboravio kovertu doma....i taaakoooo mu je bilo neugodno i bilo ga je taaakooo sram da je otišao s obećanjem da dolazi popodne, ali ga je bilo presram javiti se više? Da se pozovem na ljudskost ili?
Bolje ti je samnom, al bez mužaBok,mi smo par iz Dalmacije,da li je moguce neko druzenja sa tobom,ako je javi se plizz u inbox,normalni smo ljudi u braku..pusa
Ok mozda bi mogli i solo bez mog muza ako zelis.Bolje ti je samnom, al bez muža
A tko je gospođa iz Slavonije???Draga gospođo iz Slavonije sam evo bilo bi mi jako drago da se upoznamo. Cuo sam sve najbolje o vama
Dalmatinka ima još kandidata ako nismo daleko??!!!Ok mozda bi mogli i solo bez mog muza ako zelis.
điisss, jedna od mojih top pjesama :*Nebum pisal recinziju,al ovo je glazbeni opis kak je dobra
vikend je...isključen mi je mob...a i ne znam tko se krije iza ovog nickaA ništa,nema se tu kaj,odustajem od Sonje
Bilo nam je super,al ak se nemre javit
Onda se tu nema kaj
Poozzz
Momcovi zapamtite,kaj ste vi bolji onesu gore
Ovo je Hrvatska, tu je solarno plaćanje obavezno u svakom privatnom biznisu...mislim kvragu ekipa ostane dužna i po nekoliko tisuća eura majstorima za razne radove bez ikakvog srama i bez obzira što postoji račun/ugovor/naruđbenica, pa makar im bili i susjedi ili čak i rodbina/prijatelji...a di onda tek neće za "usluge" na crnjaka di nema nikakvog pisanog traga...Ajde da te nešto pitam...a slobodni su i drugi odgovoriti(viš kak sam dobra)....zašto mi dosta njih koji pišu poruke u istom stilu, kad im odgovorim zajebu dogovor? I molim savjet...znam, glupa sam, lova se uzima unaprijed...ali prečesto mjerim po svom laktu i vjerujem ljudima....znači gospodin je nakon što smo obavili transakciju usluge odglumio da je zaboravio kovertu doma....i taaakoooo mu je bilo neugodno i bilo ga je taaakooo sram da je otišao s obećanjem da dolazi popodne, ali ga je bilo presram javiti se više? Da se pozovem na ljudskost ili?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|